IRC-Galleria

Dracheny

Dracheny

"Noctem redde tuae, dux bone, patriae!"

'Vittu oo kova, ku' polti rööki'Maanantai 16.07.2007 23:09

Eli analyysi ensimmäisten tupakka-askien ostosta, yhden savukkeen poltosta ja jälkiseurauksista.

1.
Kävellessäni kioskille pystyin vielä pitämään itseni rauhallisena. Samoin vielä nimetessäni askit, mutta jo kaivaessani kolikoita stressihormonien määrä oli riittävä siihen että onnistuin pudottamaan viidenkymmenen sentin kolikon. Antaessani rahoja myyjälle käteni vapisikin jo riittävästi, että hänellä tuskin oli ongelmia ymmärtää miksi hankin kahdellakymmenellä eurolla tupakkaa.
Tämä adrenaliini-humala oli reissun paras osa ja riittää minulle extreme-urheiluksi.

2.
Pysähdymme myöhemmin tupakalle. Saan suostuteltua erään antamaan minulle savukkeen. Sen sytyttäminen aiheutti enemmän ongelmia kuin muu. Pientä yskintää maun takia, ei siis tällä kertaa niinkään itse savun. Kyllä siihen tottui ja savukkeen polttaminen loppuun oli mahdollista. Kaikkea epämääräistä tuli kokeiltua ja savu kirpaisi nenääkin. Punaisen Smartin mausta pääsi eroon hengenraikastimella.
Tämä oli sinällään hieman tylsä kokemus, sillä oikeastaan mitään vaikutusta ei ollut havaittavissa. Ei tosin ollut erityisen hirveäkään kokemus.

3.
Istuin odottamassa junaa noin 1,5 tuntia myöhemmin kun päänsärky alkoi. Aiemmin olin ehtinyt ajatella, että satunnaisen savukkeen polttaminen kuukauden tauoilla tai pidemmilläkin ei olisi hirveää.
Päänsärky oli pahin mitä minulla on ollut pariin kuukauteen. Tähän on tosin lisättävä, että päätäni ei ole pahemmin särkenyt tuona aikana.
Sitten seurasi jumittaminen. Harvoin ajatuksen juoksuni vain yksinkertaisti taukoaa, kun olen virkeä.
Nämä oireet muistuttavat hieman nestevajausta, mutta syytän silti tupakkaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.