IRC-Galleria

Dumeeku

Dumeeku

Näillä miehillä mennään!

NoususuhdanneTiistai 13.01.2009 00:41

http://www.jatkoaika.com/smliiga.php?sivu=tilastot&tilasto=sarjataulukko

Ennen ahisti, nyt ei niinkään. Kärpät kävi kauden alkuvaiheessa ihan pohjilla, mutta on noussut sinnikkäällä työllä peräti neljänneksi! Hyvä pojat! Olin ihan varma kauden alussa, että nyt pudotaan korkealta ja kovaa (kyllä, kehtaan myöntää sen), mutta ainakin tällä hetkellä tilanne näyttää suhteellisen valoisalta. En minä nyt ehkä mestaruutta kuitenkaan odota, onhan valmentajana Matti Alatalo (vaikka hyvin onkin tehtävänsä hoitanut), mutta mitali voisi tulla. Jokerit hyytyy tuosta kyllä, samoin Blues. Ainoat vakavasti otettavat vastukset on Kalpa ja Jyp. Ja jos näistä kahdesta pitäisi valita, niin ehdottomasti Jyp ansaitsisi mestaruuden. Kalpasta olen ennen tykännyt, mutta Kalle Sahlstedin käännettyä törkeästi takkia (niin, se on tehnyt sen monesti ja monelle seuralle) ja Sami Kapasen comebackin jälkeen on Kalpa alkanut maistua erittäin pahalta.

Ja katsokaa, Kärpät on pelanneet kolme peliä vähemmän kuin kärjessä keikkuva Jyp eikä kakkostilalle ole kuin kuusi pistettä matkaa! Vapiskaa, Narrit ja Kalpa! Täältä tullaan!

Ja nöyrimmät anteeksipyyntöni epäilyistäni.

22. tammikuuta Raksila räjähtää jälleen ja Turun Palloseura kaatuu, vaikka Marko onkin back in business. Saattaa se Markokin kaatua. Toivottavasti ei kätensä päälle, ettei käy pipisti (kuten eräälle toiselle liuhuletille samaisesta joukkueesta). Vanhalla on haperot luut.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.