IRC-Galleria

Dumeeku

Dumeeku

Näillä miehillä mennään!

Unelmien miesKeskiviikko 05.09.2007 18:11

Niin ko kysyttiin tässä taannoin minun unelmien miestä niin tässäpä se sitten olis.

---

Niko Klaus Petteri Kapanen (s. 29. huhtikuuta 1978, Hattula) on suomalainen jääkiekkohyökkääjä. Hän edustaa tällä hetkellä NHL-seura Phoenix Coyotesia. Kapanen varattiin NHL:ään vuonna 1998 kuudennella kierroksella varausnumerolla #173, varausjoukkue oli Dallas Stars.

Kapanen aloitti ammattilaisuransa kaudella 1995-96. Kyseisellä kaudella hänellä jäi peliaika melko pieneksi. Seuraavalla neljällä kaudella Kapanen oli suuressa roolissa HPK:n joukkueessa. Kapanen oli HPK:ssa keskushyökkääjä ns. teletappi-ketjussa, jossa laidassa viilettivät Jukka Hentunen ja Timo Pärssinen. Sama teletappiketju totuttiin näkemään myös Suomen maajoukkueessa. Kaudelle 2000-2001 hän siirtyi TPS:n joukkueeseen ja seuraavalla kaudella hän siirtyi Pohjois-Amerikkaan.

Kapanen joutui kuitenkin aloittamaan AHL sarjan Utah Grizzliessa ennen kuin hän lunasti paikkansa NHL-joukkue Dallas Starsin riveissä. Hän pelasi kolme kautta NHL:ssä, ennen koko kauden kattavaa NHL-lakkoa. Lakon aikana Kapanen pelasi Sveitsin liigan Zugin joukkueessa. Kesäkuussa 2006 Kapanen kaupattiin Atlanta Thrashersiin Dallasista. Samassa kaupassa Patrik Štefan ja Jaroslav Modry siirtyivät toiseen suuntaan. Kapasen ura Atlantassa kesti 60 ottelua, sillä Phoenix Coyotes nappasi miehen siirtolistalta helmikuussa 2007 [1].

Maajoukkueessa hän on pelannut 109 A-maaottelua. Ensimmäiset jääkiekon MM-kilpailut Kapanen pelasi vuonna 2001, jossa Suomi sijoittui toiseksi. Hän on osallistunut MM-kisoihin vuonna 2004, 2005, 2006 sekä 2007. Hän osallistui myös vuoden 2004 World cup turnaukseen. Kapanen kieltäytyi paikasta Latvian MM-kisoissa.

---

Niin, yleensä mie kyllä tykkään enemmänki tummista ko vaaleista, mutta on Nikkepoika kyllä niin <3 että käy vallan mainiosti tuo blondikin tässä tapauksessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.