IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri

Blogimerkintä

« Uudempi -

mä näin unta KN08sta...Torstai 20.08.2009 07:52

mä näin unta meidän luokan pikkujouluja edeltäneestä kokoontumisesta, jostain kenraaliharjoituksista ilmeisesti. Esa piti jotain kiitos puhetta Elisalle ja kysy haluanko mä pelata salibandyä. Sitte kaikki rupes harjottelemaan jotain ihmeen tanssi/aerobic-esitystä, jossa tanssittiin pareittain ripaskaa. Toisella parista oli yllä vihreä toukka puku ja toisella etana. Esityksen nimi oli "Kun etana pääs toukan kanssa humpalle" tms.

Mä taidan tosiaan jo kaivata kouluun. Kaipaan ihan oikeasti jo arkea ja normaalia rytmiä. Tällaset 6 aamut ei oo kauheen kivoi :S jotenkin tuntus taas olevan motivaatiotakin opiskeluun ihan uudella tavalla ja mun arki nyt tulee olemaan muutenkin erilaista kun Antti asuu mun kanssa.

Olin taas lihonu takas ne 2kg, jotka menetin keväällä, damn! Tarttis vissii alkaa liikkumaan. Toisaalta tutkimusten mukaan epäsäännöllinen ja vajaaksi jäänyt uni lihottaa, ainakin 20-30 vuotiaita miehiä, ni miks ei naisiakin... Jos tää paino tästä vaikka nukkumalla tasaantus xD tai sitten se onkin lihasta eli kannattaa varoo, hirvee haba mulla ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.