IRC-Galleria

Earlybird

Earlybird

musta tulee isona leegoinsinööri

Mä oon sankari!Torstai 15.03.2007 14:43

Eilen oli Ynnän järjestämä appro. No mä sain cumulipun, koska katri sai vikan appron. Oli hauskaa. Nyt jokainen lihas on vähän kipee. Se on krapula! Mutta olin mä aika sankari. Kello kymmenen mulla oli 11 merkintää. Olin juonu 9, huijannu yhen ja viimenen tuli limusta, jonka join lopuks. Olin siis suorittanu epävirallisen appron neljässä tunnissa... Tämän urotyön jälkeen Mikko tuli noutamaan minut omasta pyynnöstäni ja menimme Mäkin drive-inin kautta kotiin.

Olen boikotoinut McDonaldsia jo vuosia erinäisistä syistä. Eilen muistin sen kaikista painavimman syyn, miksi käyn mielummin Hesessä: Mäkin ruoka on pahaa. En aio kuitenkaan potea huonoa omatuntoa Mäkin kannattamisesta, kesken illan lähtemisestä, ihmisille ilkeilystä tms. Minä olin kännissä.

Tytöt jäivät jatkamaan vielä kun lähdin. Lusmut joivat tietysti vettä loppu illan :P
He saivat 11 merkkiä kasaan ja appron suoritettua virallisesti. Palkkioksi he saivat ilmeisesti haalarimerkit, mistä olen hieman kateellinen. Any way, voin tehdä itselleni epävirallisen appron suoritusmerkin haalareihini ^_^ tärkeintähän on, että itse tiedän olleeni ihan liian kännissä :D

Travianissa mulla menee ihan hyvin. Mulla on suuri kätkö, joten ei haittaa vaikka jotkut idiootit hyökkää koko ajan mun kimppuun.

Voi mennä aikaa ennen kuin seuraavan kerran haalareitani käytän... Vappuna sitten viimestään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.