IRC-Galleria

ElDongo

ElDongo

on yhä vähän väsynyt

Listaa viisi kummallista tapaasi!Torstai 02.02.2006 17:23

Mä kyllä tein tän jo kerran mun LiveJournaliin, mut no, Bordeaux käski! Helvettiäkö mä jättäisin käyttämättä mahdollisuuden eksistentiaaliseen angstiin! ^^

Listaa viisi outoa tapaasi/piirrettäsi! Tämän jälkeen haasta viisi ihmistä lisää kirjoittamalla heidän nimensä jonnekin ja ilmoittamalla heidän galleriakuviensa alle asiasta!


1. Tykkään joskus masturboida ylösalaisin jalat ilmassa, tukien kehoni seinää vasten. Olen varma, että pään lisääntynyt verenkierto tekee siitä jänskämpää.

2. En voi ikinä olla piirtämättä kauppojen lastenosastojen piirtoalustoihin sellaisen nähdessäni. Junou, niihin kivoihin valkoisiin juttuihin mihin piirretyt asiat voi vivusta vääntämällä pyyhkiä pois. Kirjoitan niihin yleensä joitain rivoja tai muuten eettisesti arveluttavia asioita, tai jos mulla on hyvä päivä, ajatuksia herättäviä muka-kantaaottavuuksia. Saatan myös piirustaa näiden kaveriksi rujoja penistä muistuttavia raapustuksia tai rauhanmerkkejä.

3. Kotona pidän usein tukkaani ponnarilla etuhiukset vapaana ja nautin peiliin katsoessani tyttömäisestä vaikutelmasta, minkä tämä antaa.

4. Selaan äärialarmistien uutissivuja ja povaan nykyaikaisen sivilisaation loppua tulevaksi hetkellä millä hyvänsä. Vaikka pelkään itse kuolevani johonkin kulkutautiin tai muuhun ihmiskuntaa kohtaavaan vitsaukseen, nautin saadessani leikitellä ajatuksella raivoavista öljysodista tai ihmiskunnan hukkumisesta omaan paskaansa. Mietin tätä usein luppoaikanani ja hihittelen itsekseni. Viime aikoina tämä on vähentynyt tajutessani, että oli maailmanlopun skenaario mikä tahansa, jää jäljelle väkisinkin muutama karvaton apina kekkaloimaan ja uudelleenasuttamaan tätä palloa.

5. Teen teatraalisia ilmeitä ja eleitä, joista useimmat on varastettu elokuvista ja tv-sarjoista. Peitän muutenkin omaa itseäni alati vaihtuvien naamioiden alle, ja muunnan käyttäytymistäni ja ulos näkyvää mielialaani etkessä kuhunkin sosiaaliseen tilanteeseen sopivaksi. Lasken jatkuvasti päässäni, miten esitän itseni kullekin henkilölle. Jos mahdollista, miellytän aina ihmistä, jonka kanssa olen sillä hetkellä sosiaalisesti tekemisissä. Tiedän kaksi tai kolme ihmistä, joiden kanssa tekemisissä ollessani en koe tarvetta nostaa esiin tiettyä naamiota, mutta en näillekään näytä itseäni kuin aivan kaamean hillittömässä humalassa, kaikkien estojen tavoittamattomissa. "Todellista" minääni en tunne itsekään, ja sellaista tuskin edes on olemassa muualla kuin näissä lyhyissä kirjoitelmanpätkissä.

Hitto, kaikki ylläoleva on ihan hevonpaskaa, näihin vain kuuluu kirjoittaa syväluotaavaa hevonkukkua, jolla ei ole mitään tekoa todellisuuden kanssa. Jos joku arvioi minua ihmisenä tuon lyhyen tekstinpätkän perusteella, koen asiakseni oikaista häntä dinosaurusmaiset mittasuhteet saavuttavalla mies-elimelläni niin kovaa, että indonesialaiset lehmät alkavat kirjoittaa haiku-runoutta. Takaan sen.

ANGST BUILDING... UP... MUST... SMASH... NEWSPAPER!

Jatkoon pääsyä symboloivan ruusun saavat...

Kep!
Funlovin!
Analias!
Supah^!
Meru!

Täyttäkää tää turha meme ja tehkää mut ylpeäksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.