IRC-Galleria

ElDongo

ElDongo

on yhä vähän väsynyt

Hitto, vähän myöhäistä nyt.Sunnuntai 21.05.2006 00:06

Katsotaan Euroviisuja. Otetaan sääntöjen mukainen määrä kulauksia aina, kun Euroviisuissa tapahtuu sääntöjen mukainen kulaustapaus. Kulausaine on jokaisen vapaasti valittavissa. Sääntöjen laadintatyöryhmä suosittelee alkoholipitoisia nesteitä.

Tapaus – Kulausten lukumäärä

- Viittaus Suomeen yleisössä – 2
- Viittaus Suomeen lavalla/ohjelmassa – 4
- Lavalla yli 50% miehiä – 1 (naiset ottavat)
- Lavalla yli 50% naisia – 1 (miehet ottavat)
- Juontaja sekoilee sanoissaan – 2
- Juontaja sekoilee sanoissaan pahasti – 4
- Tekniikka pettää (valot, ääni) – 2-4
- Ranska ei laula ranskaksi – 3
- Esiintymisasu näyttää astronautin puvulta (folio) – 3
- Suomi voittaa Euroviisut – kossupullo (huikalla)
- Kertosäkeessä pliisu sana (rakkaus, elämä, rauha, tunne) – 2
- Artisti kompastuu lavalle noustessaan – 3
- Laulussa sana rakkaus – 1
- Vaatteita lisätään tai vähennetään esityksen aikana – 2
- Esiintyjällä törkeä kravatti – 2
- Ruotsin kappale kuulostaa Abbalta – 1
- Laulaja tarttuu mikrofoniin – 2
- Juontajat flirttailevat keskenään – 2
- Törkeä suomennus (esim. ”koske liekkiini”) – 1
- Miesesiintyjä on meikattu – 1
- Kertosäe on siansaksaa (esim. riminimineinei) – 1
- Puolihullu TAI moldovalainen mummo rummuttaa – 5
- Juontajat kommentoivat kaksimielisesti – 2
- Juontajien pokka ei pidä – 1

- Kypros/Kreikka antaa toisilleen täydet pisteet – 1
- Kypros/Kreikka ei anna toisilleen täysiä pisteitä – 5
- Täydet pisteet yllättävälle maalle – 2
- Ruotsi ei saa pisteitä – 1

Teh JuomapeliSunnuntai 12.03.2006 22:50

Suomensin tän ja muunsin vähän sääntöjä.

Tarvitaan korttipakka vailla jokereita. Kortit levitetään selkäpuoli ylöspäin pöydälle ja sitten jokainen nostaa vuorollaan kortin.

K - Ekasta nostetusta kuninkaasta yksi shotti, tokasta 2, kolmannesta 3, neljännestä 4
Q - Aihepiiri: valitse aihepiiri, josta jokaisen on keksittävä jokin sana. Esmes automerkit, vihannekset, jotain.
J - Edellinen henkilö juo.
10: Sääntö: keksi sääntö, jonka rikkomisesta joutuu juomaan rangaistukseksi. Kiellä kiroilu, kiellä toisten nimien mainitseminen, mitä vaan.
9 - Tarina: ensimmäinen aloittaa tarinan, ja muiden on jatkettava sitä. / Riimi: Yksi aloittaa sanomalla jotain ja muiden täytyy rimmata sen kanssa. Päättäkää tästä sit biletilanteessa niin ei tartte itkeä.
8 - Kaveri: valitse henkilö, joka joutuu juomaan kanssasi aina, kun sinä juot.
7 - Taivas: viimeisenä ylöspäin osoittava joutuu juomaan.
6 - Mulkut: miehet juo.
5 - Kaikki juo!
4 - Horot: naiset juo.
3 - Sinä juot.
2 - Valitse vapaasti henkilö, joka juo.
A - Vesiputous: kaikki nousevat seisomaan, ja kortin nostanut aloittaa juomisen. Samalla jokainen liittyy mukaan. Lopettaminen on sallittua vasta, kun oikeanpuoleinen vierustoverisi lopettaa.

[Ei aihetta]Keskiviikko 22.02.2006 00:36

"Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään. Listaan haastamani ihmiset omien vastausteni perään. "

1. Sukupuoli?
2. Mikä on suurin unelmasi?
3. Mitä inhoat?
4. Millanen fiilis sinulla on nyt?
5. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
6. Mistä asioista pidät?
7. Minne haluaisit matkustaa?
8. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?

1. Karkkiautomaatti - Maailman komein poika
2. Karkkiautomaatti - Nyt lähtee rock'n'roll
3. Karkkiautomaatti - En kai koskaan löydä sitä oikeaa
4. Karkkiautomaatti - Voi kuinka on tää maailmain
5. Karkkiautomaatti - Minne vaan
6. Karkkiautomaatti - Viikonloppu kahdestaan
7. Karkkiautomaatti - Seikkailuun
8. Karkkiautomaatti - Ja mua harmitti niin (joo joo)

Listaa viisi kummallista tapaasi!Torstai 02.02.2006 17:23

Mä kyllä tein tän jo kerran mun LiveJournaliin, mut no, Bordeaux käski! Helvettiäkö mä jättäisin käyttämättä mahdollisuuden eksistentiaaliseen angstiin! ^^

Listaa viisi outoa tapaasi/piirrettäsi! Tämän jälkeen haasta viisi ihmistä lisää kirjoittamalla heidän nimensä jonnekin ja ilmoittamalla heidän galleriakuviensa alle asiasta!


1. Tykkään joskus masturboida ylösalaisin jalat ilmassa, tukien kehoni seinää vasten. Olen varma, että pään lisääntynyt verenkierto tekee siitä jänskämpää.

2. En voi ikinä olla piirtämättä kauppojen lastenosastojen piirtoalustoihin sellaisen nähdessäni. Junou, niihin kivoihin valkoisiin juttuihin mihin piirretyt asiat voi vivusta vääntämällä pyyhkiä pois. Kirjoitan niihin yleensä joitain rivoja tai muuten eettisesti arveluttavia asioita, tai jos mulla on hyvä päivä, ajatuksia herättäviä muka-kantaaottavuuksia. Saatan myös piirustaa näiden kaveriksi rujoja penistä muistuttavia raapustuksia tai rauhanmerkkejä.

3. Kotona pidän usein tukkaani ponnarilla etuhiukset vapaana ja nautin peiliin katsoessani tyttömäisestä vaikutelmasta, minkä tämä antaa.

4. Selaan äärialarmistien uutissivuja ja povaan nykyaikaisen sivilisaation loppua tulevaksi hetkellä millä hyvänsä. Vaikka pelkään itse kuolevani johonkin kulkutautiin tai muuhun ihmiskuntaa kohtaavaan vitsaukseen, nautin saadessani leikitellä ajatuksella raivoavista öljysodista tai ihmiskunnan hukkumisesta omaan paskaansa. Mietin tätä usein luppoaikanani ja hihittelen itsekseni. Viime aikoina tämä on vähentynyt tajutessani, että oli maailmanlopun skenaario mikä tahansa, jää jäljelle väkisinkin muutama karvaton apina kekkaloimaan ja uudelleenasuttamaan tätä palloa.

5. Teen teatraalisia ilmeitä ja eleitä, joista useimmat on varastettu elokuvista ja tv-sarjoista. Peitän muutenkin omaa itseäni alati vaihtuvien naamioiden alle, ja muunnan käyttäytymistäni ja ulos näkyvää mielialaani etkessä kuhunkin sosiaaliseen tilanteeseen sopivaksi. Lasken jatkuvasti päässäni, miten esitän itseni kullekin henkilölle. Jos mahdollista, miellytän aina ihmistä, jonka kanssa olen sillä hetkellä sosiaalisesti tekemisissä. Tiedän kaksi tai kolme ihmistä, joiden kanssa tekemisissä ollessani en koe tarvetta nostaa esiin tiettyä naamiota, mutta en näillekään näytä itseäni kuin aivan kaamean hillittömässä humalassa, kaikkien estojen tavoittamattomissa. "Todellista" minääni en tunne itsekään, ja sellaista tuskin edes on olemassa muualla kuin näissä lyhyissä kirjoitelmanpätkissä.

Hitto, kaikki ylläoleva on ihan hevonpaskaa, näihin vain kuuluu kirjoittaa syväluotaavaa hevonkukkua, jolla ei ole mitään tekoa todellisuuden kanssa. Jos joku arvioi minua ihmisenä tuon lyhyen tekstinpätkän perusteella, koen asiakseni oikaista häntä dinosaurusmaiset mittasuhteet saavuttavalla mies-elimelläni niin kovaa, että indonesialaiset lehmät alkavat kirjoittaa haiku-runoutta. Takaan sen.

ANGST BUILDING... UP... MUST... SMASH... NEWSPAPER!

Jatkoon pääsyä symboloivan ruusun saavat...

Kep!
Funlovin!
Analias!
Supah^!
Meru!

Täyttäkää tää turha meme ja tehkää mut ylpeäksi!

Puolituntinen tähänkin upposi.Sunnuntai 20.11.2005 03:42

”Mä olen viime aikoina miettinyt paljon sitä, miten harva ihminen osaa hymyillä luottamusta herättävästi”, hän sanoi tyhjentäessään lautastaan. Määrätietoisella haarukan ja veitsen käytöllä hän ahdisti viimeisetkin ruoanrippeet yhteen kasaan, joka oli helppo siirtää haarukan lapioitavaksi ja siitä suoraan suuhun. Harva ihminen osaa käyttää ruokailuvälineitä sillä tavalla. Jotkut tyytyvät sohimaan ruokaa ääntä kohti vain haarukka oikeassa kädessään, toiset leikkelevät ruoan valmiisiin paloihin, joita voi siirtää yksitellen suuhun niiden vuorotellen. Hän ei tyytynyt niin taitamattomaan ratkaisuun. Hänen syödessään haarukka ja veitsi molemmat toteuttivat tarkoitustaan täydellisesti, tanssivat herkkää tangoa tullen välillä toisiaan liki, välillä pyörähtäen kaukana toisistaan, paloitellen, poimien ja nostaen ruokaa tavalla, jota oli oikeastaan mukava seurailla, kun olin itse jo lopettanut. Mitä söimme, se ei ole tärkeää.

Hän siemaisi colalasistaan ja jatkoi: ”Mikä tahansa hymy ei ole luottamusta herättävä. Luottamusta herättävä hymy on aivan tietynlainen taitolaji, sillä sellainen pitää muodostaa tiedostetusti. Et voi vain olettaa, että toinen luottaa siihen, mitä teet ilman, että vakuutat tämän asiastasi jotenkin. Jotkut tyytyvät selittämään, mitä tekevät. Toiset osaavat manipuloida ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Hymyllä.” Hörppäsin vettä ja hymähdin. Näin kyllä jo tavallaan, mitä hän ajoi takaa. Katsoin velvollisuudekseni kuitenkin ottaa osaa keskusteluun, muuten se jäisi kovin yksipuoliseksi. ”Luottamusta herättävä hymy on aina petos? Jos ihminen yrittää herättää luottamusta, hän pettää jo tarkoitusperiensä perusteella?” ”Aivan niin! Tämän vuoksi niin harva ihminen osaa hymyillä tavalla, joka saa toisen tuntemaan tämän olevan osa jotain kahdenkeskistä, luottamuksellista salaliittoa. Tämän vuoksi myyntityössä pärjäävät vain tietynlaiset ihmiset. Hymyn vuoksi. Poliitikotkin saattavat pärjätä ilman, tekemällä sinnikästä puoluetyötä ja lopulta päätymällä jollekin ministerin pallille, mutta todelliset komeetat osaavat hymyillä.”

”Well, tuota mä en tietänytkään”, totesin sarkastisesti. Hänen hoikat, mutta silti kauniin pyöreät kasvonpiirteensä vääntyivät vähän kurttuun. Kaduin hetken lausuntoani, ja kun olin pyytämässä nopeasti anteeksi, hän ehti ensin: ”Ei tarvitse olla tympeä. Mä vain satuin huomaamaan sen.” Hän veti henkeä, lopetteli parilla kauniilla haarukanliikkeellä ateriansa ja jatkoi puhumista ruokaa suussansa: ”Että mitä enemmän sä koitat vakuuttaa jotain, sitä enemmän sä teet sille ihmiselle väärin. Ja miten harva ihminen kykenee oikeasti vaikuttamaan toisiin. Suurin osa tyytyy menemään toisten vietävänä.” Itsestäänselvyyksiksi ne olivat kovin tylsiä huomioita, mutta en jaksanut alkaa valittaa. Pöytäkeskusteluksi ne olivat kuitenkin mukavan matalalentoisia ajatuksia: vähän tavanomaisen päivän tapahtumien kertaamisen yläpuolella ja kuitenkin todella pohdiskelevien sfäärien alla. Ja pöytäseuranikin oli liian mukava pilatakseni tunnelman käyttäytymällä liian näsäviisaasti. Ehkä joskus toisessa tilanteessa, mutta nyt en voinut irroittaa katsettani hänen silmistään. Hän katsoi minua hetken ja silminnähden kavahti: ”Juuri tuota hymyä mä tarkoitin.”

Hetkeä paria myöhemmin olimme kävelemässä marraskuisessa säässä kohti jotain muuta paikkaa. Hän tuhahti vähän ja sitten katsoi minuun, hymyili ja kysyi: ”Koitatko sä saada mua luottamaan suhun? Olisinko mä sun luottamuksen arvoinen?” Minulta ei herunut vastausta. Hän sen sijaan hymyili hymyä, jolla saadaan ihminen luottamaan toiseen. Kai se lämmitti enemmän kuin viimeiset kello neljän auringonsäteet.

[Ei aihetta]Torstai 17.11.2005 14:11

A daydreamer
No wonder I can't keep it up like before
I'll sleep through it all
A daydreamer
And no wonder I can't keep it up like before
So tired of it all

'S DAMN BEAUTIFUL, I TELL YOUTiistai 15.11.2005 00:19

Well, onpa siisti huone. Tää tarttee älykkäämmän yöpöydän, parit kivat tunnelmavalot ja jonkun hienon julisteen and we're all set. Kiva raivata aina kerran kolmessa-neljässä vuodessa paskat pois.

VäliaikamerkintäMaanantai 14.11.2005 17:35

Damn, tää ei etene ollenkaan niin hyvin kuin mä kuvittelin. Mä syytän mun huonekalujen huonoa laatua ja liian tavaran määrää.

Pitäis kai tästä vaivautua kunnanvaltuuston kokoukseen, courtesy of Paappa. Huohhhh.
A PLAN IS MADE!

Yöllisen ajatusmaratonin ja keskimääräistä paremman geometrisen hahmotuskykyni avulla olen tehnyt täydellisen suunnitelman huoneeni uudelleenjärjestämisestä! Kyllä! Liian pitkään ovat huoneeni asukit kärsineet huonosta feng shuista, tunkkaisuudesta, joka puolelta esiin tunkevista kirjavuorista ja yleisestä huonosta ja epäkäytännöllisestä järjestyksestä. On aika kääntää uusi lehti huoneemme historiassa ja aloittaa "Suuri harppaus", kuten leikkisästi tätä urakkaa kutsun. Tavaroiden järjestäminen ja huonekalujen kantaminen paikasta toiseen voi viedä jopa tunteja, mutta lopussa tulemme seisomaan voitokkaina, entistä viihtyisämmässä huoneessa!

Ja hitto, mä tartten punaisen tunnelmavalon kun toi laavis hajos. Kepeet mullat sille, se oli mun paras joululahja ikinä ja toi satoja tunteja hyvää fiiwistä mun elämääni =)
Sviddu, Dr. Pepper on hyvää O_o En olis uskonu et mä voisin tykätä tästä kammomakeasta "kirsikka"litkusta, mut tää on oikeasti nannaa vaihtelua muihin limuihin.

DR. PEPPER U.S.A, TOISET TYKKÄÄ TOISET EI