IRC-Galleria

Mun keskiviikko 10.5 jatkuu viela...Torstai 11.05.2006 04:06

Hei!

Teilla on jo tassa vaiheessa vaihtunu vuorokausi ja taa laittaa automaattisesti mun tekstin huomiselle, mutta kylla taa on viela keskiviikkoa 5h ja 15 min! ;)

Mulla tosiaan oli sitte oikeen kunnolla tanaan toita! Hyva niin! :) Eka olin opettajan, Cristinan, kanssa pelaamassa muistipelia kuuden noin 12-v riivion kanssa. Ihan oikeesti ne oli tosi ylienergisia! No, siita selvittiin ja olin oikeestikkin vaan assistentti. Taman jalkeen jatkoin saman opettajan kanssa kahdelle teinille tuntia. Talloin mie sain olla taas enemman aanessa ja sain taas kertoa suomesta juttuja... piirtaa euroopan karttaa ja suomen sinne. Seki meni hyvin. Talman jalkeen luulin paasevani kotiin, mutta ei. Yks opettaja oli perunu tulonsa (sama, joka lahti viimeksi ja jatti mut yksin opiskelijoiden kans) ja mut maarattiin pitamaan tunti yksin myos tanaan. 1,5h ilman mitaan aihetta tms. Mie vahan kiehahdin. Sanoin pomolleni, etta en mie oo mikaan opettaja, vaan mun kuuluis vaan olla apuna opetuksessa oikeen opettajan rinnalla, mutta han sanoi, etta tammosta sattuu ja mun pitaa nyt vaan yrittaa. "Saat siita kunnon harjoitusta", sanoi. No ei kait siina auttanu, ku vaan taas menna puhumaan suomesta ja juttelin mie sitte niille telkkarista, elokuvista ja musiikista jne ja kyselin kaikkea. Kylla se taas ihmeen hyvin lahti liikkeelle, sitte ku sain taas koottua itseni siina luokan eessa. On se hyva, etta meilla on koulussa pitany piettaa paljon esitelmia koko tan 3 vuoden ajan. Muuten oisin ollu ihan hukassa!

Tanaan sain sitte myos ihan paperilla opettajien lukujarjestykset, joista voin kattoa, milloin kenellakin on tunti. Mun kuuluis olla sitte mahdollisimman monella tunnilla mukana. Ensin sanoivat, etta kaikilla tunneilla noin 15 min, joka tarkoittais, etta mun pitas olla passissa koululla aamu kasista ilta kymmeneen! No kieltaydyin tasta. Sehan ois ihan hullua!! Mun piti olla noin 6h paivassa toissa! ...no sitte sovittiin, etta talla viikolla tuun aina 8 ja oon 14:sta. Ens viikolla tuun 14 ja oon 20:een ja sitte 16 ja oon 22:een. Taa on parempi, kuin etta aina taalla. Huomenna tuun siis heti aamulla. Toita on ma-pe. Ei viikonloppuisin. Tanaan myos tan viimisen opetustunnin jalkeen tapasin pomoni ja sanoin, etta hyvin meni, vaikka jannittikin. Han lupasi, etta tasta eteenpain on luokassa aina se opettaja mun kans. En oo yksin (kunnes taas tulee tallanen poikkeus, ku tanaan...) MUTTA parempi nain, ku etta istuisin passissa taalla opettajienhuoneessa.

Nyt on taas kaatosade ja mie jatin aamulla eilen ostamani sateenvarjon kotiin. Soitin sannalle, etta han tulee mua vastaan sattenvarjonsa kanssa tanne mun koululle. Menemme sitten kauppaan ostamaan jotain jugurttia ja leikkeletta. Carla ei oo kovin varakas ja hanella ei oo varaa ostella sellasia. Aamupalalla on vaan aina leipaa ja voita ja kahvia. Ai niin ja naimme torakan toissapaivana keittiossamme! Hyi se oli KAUHEAAAAA!!! Mie heitin sen laitasella pihalle, koska sanna tiesi, etta jos torakan tappaa liiskaamalla, torakan selassa olevat munat jaa asuntoon ja siita seuraa vaan lisaa torakoita. Paattelimme, etta taa yksilo oli vaan tullu sadetta pakoon sisalle.. HOPE SO! *puistatus*

Meilla on viikonloppusuunnitelmatkin jo aivan valmiina :). Sannan tyokaverit kutsui mut ja sannan luokseen barbequebileisiin lauantaina ja sunnuntaina on meilla kotona aitienpaivapaivallinen. Sinne tulee kaikki Carlan 4 poikaa perheineen ja me kaksi. Aikamoinen tungos! :) Seuraavana viikonloppuna meat on kans kutsuttu jonnekin sannan tyokaverin kans. Vissiin jonnekki yokerhoon. Florianopolis on tunnettu yoelamastaan ja me ei olla viela sita pasty kokemaan. En tiia, nahaanko me sita jo tana lauantaina, mutta ainaki sitte ens viikonloppuna, heh! :) Kiva, ku loytyy paikallisia kavereita!

Eipas tassa sitten muuta talle illalle.... Sanna tulee ihan kohta ja sitte kauppaan ja kotia. Olen ihan poikki, joten uni tulee varmaan aika helposti.

Palataan taas astialle! ;)

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.