IRC-Galleria

Aurinkoista lauantaita!Lauantai 13.05.2006 20:03

Heii!

Paasin sittenkin koneelle ja tietenki pitaa paivittaa paivakirjaa :)

Meilla on pesukone rikki ja senpa vuoksi kavin tana aamuna pesulassa peseen Sannan ja mun pyykit. Kuten olen jo aiemmin (muistaakseni) maininnut, Carla on aika koyha, eika meilla oo siis mitaan saumaa kai saada uutta konetta. Taa kone on niin vanha, ettei sita vaikuta enaa korjata. En tieda, miten tasta lahin pyykkijutut menee, ku oli aika kallista taa pesulassa pesu. 10 euroa. Kasin ei huvita alkaa peseen, ku vesi on niin haaleaa, ettei silla saa mitaan pestya puhtaaksi. No, eikohan se jotenki jarjesty :)

Eilen illalla kavimme Sannan kans vahan shoppaileen. Innostuimme surffi-kaupoista! Siella vaatteet on kalliimpia kuin muissa kaupoissa, mutta ne on oikeita merkkituotteita. Sanna osti kasilaukun ja mie iiiiiihanan lampiman hupparin (joka paalla varmaan alan nukkuun joka yo, ku yot on NIIN kylmia talossamme). Maksoin hupparistani 50 euroa, mutta Sannan mukan sama huppari ois Suomessa yli 100 euroa. Se on oikeesti hyva! :) Shoppailun jalkeen tulimme tanne Marcion toimistolle, missa nytki oon, ja han vei meidat kotiin autollaan. Sanna on nyt toissa, mutta tulee tanne heti toiden jalkeen tuossa 12 aikaan. Sitte lounastamaan jonnekki ihanaan buffettiin (joissa ruokailu maksaa noin 1,50 euroa) ja sitte vahan taas kauppoja ja ehka kampaajalle. Marcion vaimo lupas yrittaa varata meille ajan omalle kampaajalleen. En viela tiia, onko han saanu talle paivalle aikaa, mutta toivotaan :) ...vaaleita raitoja molemmille.

Emme muuten erotu juurikaan paikallisista. Multa on tultu myos useasti kysyyn tieta ja bussiaikatauluja portugaliksi. No oon titty vastannu Noe intende, tai jotain. Tosi rauhassa saa muuten kylla kavella. Missaan ei ole tullut tunnetta, etta pitais puristaa kasilaukkua mahaa vasten (joka nyt sattuis aika paljon, ku on tuo napakoru...) tai etta pitas kurkkia olan yli. Olemme kavelleet useasti yksinkin illalla. Mistaan ei loydy katua, jossa vois olla ihan yksin. Aina on muitakin ihmisia ja auttajia siis loytys, jos jotain sattuis. Emme kuitenkaan kuljeta suuria rahasummia mukanamme varmuuden vuoksi. Ja kalliit koruthan jatimme Suomeen. Sanna kylla eksyi toissapaivana toista tullessaan vahan sivuteille bussipysakkia etsiessaan, mutta sillakin kadulla hanella oli kavereita: kolme prostituoitua (joista yksi oli mies transu!) minihameissa ja korkkarissa. Nytpa tiedetaan, mista hekin loytyvat... :p

No mutta miepa taidan nyt tasta lahtea tuonne kaupungille porraamaan ja ootteleen Sannaa. Vois piipahtaa jossain surffikaupassa taas katteleen t-paitoja ;)

Kivaa paiva... tai siis iltaa sinne teille kaikille!!

Ellu :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.