IRC-Galleria

Uusi viikko uudet kujeet...Maanantai 15.05.2006 23:27

Heippa taas! :)

Kerron nyt ensin viikonlopusta, ku on paivittamatta muutama juttu...

Lauantaina, kirjoitettuani edellisen tekstin, lahdin kaupungille osteleen muutaman t-paidan surffikaupoista. Sitten lahdimme Sannan kanssa kaupungille lounastamaan taas eraaseen buffetiin ja ostimme Carlalle aitienpaivalahjaksi seinakellon, jossa luki "Happy Moments". Sen jalkeen lahdimme Marcion ja hanen tyttarensa kanssa eraaseen salonkiin. Marcion vaimo oli varannut meille kampaaja-ajat 14.30. Ja olipas vaan salonki!! Meidat ohjattiin istumaan tuoleillemme ja samantien toinen kampaaja tuli tarjoilemaan meille kuohuviinia ja coctaipaloja (makeita ja suolasia). Siina vaiheessa aattelimme, etta ok, taa on sitte kallis paikka! Naytin kampaajalle kuvaa mallista, jolla oli kauniit vaaleat hiukset ja sanoin, etta haluan tallaset. Marcio tulkkasi ja olen kylla tyytyvainen lopputulokseen. Aiti tykkaa, ku olen taas vaaleapaa! ;) Sanna sai kans vahan vaaleita raitoja ja hanelta myos muotoiltiin leikkausta vahan erilaiseksi. Tosi hyva lopputulos! Koko ajan tarjoiltiin lisaa ruokaa ja kuoharia. Kun maksun paikka tuli, koin suurimman yllatyksen. Koko lysti maksoi euroissa 39 euroa!!!! Paatimme sitte, etta tulemme takas viela ennen Suomeen lahtoamme :).

Marcio haki meidat kuuden jalkeen ja lahdimme viela hanen mukanaan eraaseen ostoskeskukseen ostamaan hanen vaimolleen aitienpaivalahjaa. Taalla se on iso juttu! Marcio osti rannekellon, paidan ja viela jotain muutaki.. en muista, mutta PALJON! Meki loydettiin Sannan kans vahan ostettavaa... Pari surffikauppaa oli siellaki, heh. Ostin sitte vihdoin farkut, joita olin etsiny koko viikon. Naa on hyvat! Maksoivat vaan paikallisten hintoihin verran aika paljon, 60 euroa, eli 200 realia, mika on 2 kuukauden vuokra yksiosta keskustassa. Lisaksi ostin yhen paidan, joten laskuni oli 250 realia. Siinapa sitte pyorittelivat mun visaa kadessa ja soitteli varmistussoittoja, ku ei varmaan monet ostele noin kalliita juttuja visalla. Nyt en sitte osta vahaan aikaa mitaan.

Sunnuntaina, eilen, kavimme aitienpaivalounaalla Carlan eraan pojan perheen luona (hanella 4 poikaa). Ruoka oli hyvaa ja sita oli paljon. Oleskelimme Sannan kans paaasiassa makuuhuoneessa telkkua katsellen. Sielta naky kaikkia maksullia kanavia, joissa oli mm. OC:ta ja taydellisia naisia. Perheen pikkutytto opasti meita television kanssa ja muutenki piti meille seuraa :). Myos perheen pikkuriikkinen koira, jota Leirisson kutsuu rotaksi, oli mean kanssa koko ajan. Se oli niin sulonen ja otin siita varmaan 100 kuvaa. Myos toisen veljen vauvasta tuli muutama kuva rapsittya ;).

Puol kahdeksan maissa lahdimme Leirissonin kyydilla kotia. Carla oli mennyt kirkkoon jo aiemmin ja tuli kotiin myohemmin. AutossaLeirisson kyseli, miten voimme ja miten kotona Carlan kanssa menee. Han painotti, etta minun tulee voida kertoa kaikki negatiivisetkin asiat, vaikka han onkin mun pomo. No kerroimme, etta Carlalla ei ole rahaa ostaa ruokaa ja me kaytannossa elatamme hanta ja lemmikkeja. Ja etta pesukone on rikki ja pesulassa kaynti maksaa PALJON. Nama kaikkihan piti kuulua siihen 800 euroon, mita maksoimme Allianssille. Kuulimme Leirissonilta, etta Carla saa kuukaudessa meista yht 150 dollaria... eli kaytannossa ei mitaan! Olimme jarkyttyneita! mihin se 800 euroa on mennyt!!? Siina sitten ilta pohdittiin kuulemaamme...

Tanaan Sanna laitto sahkopostia Suomen allianssille ja kysy, miten asiat oikeen kuulu menna. Sielta kirjoitettiin heti tanne paikelliseen allianssiin ja kaskettiin selvittaa tilanne. No


jatkan myohemmin....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.