IRC-Galleria

Taas on tyoviikko lopuillaan... :)Perjantai 19.05.2006 20:36

Heiii!

Aika kuluu kylla nopeeta, ku taas on perjantai! Ollaan oltu taalla nyt tasan 2 viikkoa ja enaa 10 jaljella + 3 paivaa.

Eilen ei onneksi alkanutkaan bussilakko ja paasin toiden jalkeen Sannan tyopaikalle (tanaan saa taas jannittaa, paasenko toista kotiin). Siella sitte otettiin aurinkoa koulun takapihalla, uima-altaalla. Mulle iski paakipu ja lahin sitte kotia nukkumaan jo kuudelta. Siina se ilta meni sangyssa maatessa ja pasianssia koneella pelaillen.

Tanaan tulin koululle tuossa kymmenelta ja kohta lahemme taas sinne tietokonefirmaan enkun tunnille Alessandron kans. Toiv kaikki tulee taas paikalle ja ovat yhta puheliaita kuin viimeksi. Sitte ei tuu ongelmaa keksia puheenaiheita. Tunnin ajan mun pitas kuites jutella niiden kans jostain :). Aattelin paneutua turvallisuus seikkoihin. Jos nyt se mean lopputyo kasittelis sita turvallisuutta taalla Brasiliassa matkaaville.

Niin joo.. en muista, mainitsinko asiasta jo, mutta viimeksi siella yrityksessa vieraillessamme, se Suomeen muuttava poika halus mun puhelinnumeron, koska hanen tyttoystavansa halus myos tavata mut, jotta voisivat kysella kaikkea Suomesta. Se soittaa mulle joku ilta ja pyytaa mut ja Sannan heidan kanssaan iltaa viettaan. Kiva! :)

Perhejutuista ei oo mitaan tietoa edelleenkaan. Emme ole kuulleet siita naisesta mitaan sen keskiviikon jalkeen. Alkaa tosissaan pelottaa, etta se oli vaan unta, etta paasisimme hanen luokseen asumaan... huokaus. No mutta ei pia masentua. On meilla kuites koti Carlan luona.

Huomenna meilla on vaihtojarjeston jarjestamat grillibileet jossain saaren pohjoisosassa. Menemme sinne Marcion autolla jo aamulla, jotta voimme ottaa aurinkoa rannalla koko paivan. Illalla klo 19 alkaa sitte grillaus ja baari on auki puoleen yohon. Sunnuntaille meilla ei oo viela ainakaan ohjelmaa. Aluksi meinasimme lahtea kattoon DaVinci -koodin silloin, mutta menemmekin ehka vasta ens viikolla. Pitaa nyt kattoa :) Haluisin naha sen HETI!!!! :D

Nyt alan valmistautuun lahtoon sinne yritykseen... Palataan taas asiaan ja ihanaa viikonloppua, jos en enaa tuu koneelle tana vloppuna! :)

...jatkuu...

Heippa taas!

Tulimme viela koneelle tanne mun koululle Sannan kans. Kavimme siella tietokonefirmassa Alessandron kans ja SANNAN kans. Oli hauskaa, ku Sannaki tuli mukaan. Oli taas hauska tunti niiden miesten kans. Ne on niin puheliaita ja osaa oikeesti enkkua. Taman jalkeen lahdimme syomaan yhteen kalaravintolaan ja soimme viela jalkkaritki. Nyt on ahky! Kavimme myos eraassa matkatoimistossa ostaan liput Sao Pauloon 31.7, koska meilla oli ennestan liput vaan sielta Helsinkiin. Nyt mun enaa tarvii ostaa Blue1 -lippu Roihin ja sitte on paluu Suomeen varmistettu ;).

En tieda, mita me nyt tanaan tehaan sen jalkeen ku taalta koululta lahetaan. En mene enaa tunneille tanaan, joten nyt alko viikonloppu, jiihaa! Kello on vasta puoli kolme, joten aikaa on viela teha vaikka mita. Varmaan ainaki nyt mennaan kaveleen kaupungille.. katteleen meininkia :P

Mutta eipa tassa nyt muuta... Hauskaa viikonloppua kaikille!!! =D

toivoo Elina :)

p.s. Aitille ja Esalle: Mie sain taloushallinnon kokeesta 3!! Eli paasin lapi ja viela kirkkaasti jeeeee!! =D *tuulettaa*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.