IRC-Galleria

Talvi tulee....Torstai 25.05.2006 19:40

Heippa!

Taalla sita palellaan. Lampoa on ehka 17 astetta ja vaikka aurinko paistaa, kylma tuuli tekee ilmasta hyytavan. Kotona on tosi kylma, koska kuten missaan muualla kuin pohjoisessa, ei taallakaan tunneta ikkunoihin laitettavia eristysteippeja. Tai mitaan muutakaan lampoa eristavaa juttua. Pain vastoin, ikkunat pidetaan auki, oli kuinka kylma tahansa!!? Hullua. Sanna ja mie kummatki karsitaan kurkkukivusta varsinkin aamuisin, ku yon nukkuu vetavan ikkunan alla. Eilenkin, kun olin 3h yksin kotona illalla (muut oli taas toissa myohaan) ja katoin telkusta Amerikan Idolsia ja O.C. :ta, ihan tarisin, vaikka oli monta paitaa ja eilen ostamani sisatossut jalassa. No... Suomessa sitte on taas lamminta, sisalla ainaki ;)

Eilen toiden jalkeen lahdin etsimaan tietokoneeni johdon topseliin ja seinan pistorasian valiin sopivaa adapteria. En ole voinut ladata konettani kotona. Carlalla oli mun johtoon sopiva adapteri, mutta Lucilan luona, adapteri oli liian pieni. Taalla on miljoona erilaista topselia ja pistorasiaa!! Miksei voi olla vaan yhdenlaisia?! No, menin sitte eilen kaupungille taydellisella portugalin taidollani sita etsimaan . "Aqui Adaptador de computador" = "taalla tietokoneeseen adapteria?", kyselin joka kaupassa. No ei ollu 7 paikassa, mutta aina ne ohjas mut seuraavaan paikkaan. Lopulta loysin pienesta rautakaupasta monenlaisia sellaisia ja vihdoin mun topseliin sopivan. Maksoi perati 2 reaalia, eli noin 0,70 euroa. Nyt tietsikka latautuu taas ja voin huomenna kuunteluttaa suomalaista musiikkia Hoplonissa. Eilen ei onnistunu, ku ei ollu sita adapteria.

Tanaan tulin koululle jo kasilta, koska oli viikon paras tunti taas mulle. Aina torstai aamuisin opin paljon portugalia Alessandron enkun alkeiden tunnilla kahden paikallisen naisen kanssa. Tunnit oli jo ja nyt on tunnin hyppari. Kuulin myos asken, etta meilla (kaikilla Brasilialaisilla kouluilla) on heinakuussa talviloma 15 paivaa. Alkaen 15.7 ja loppuu 31.7. Eli sina paivana loppuu, kun me lahdetaan Suomeen. Mulla on siis toita 14.7 asti. Tama olikin hyva, koska tyoharjoittelummehan tulisikin kestaa 10 viikkoa. Me mietimmekin jo aiemmin Sannan kanssa, etta olemmekin sitten 2 viikkoa liikaa toissa. Nyt ei oo sita "ongelmaa". Saamme reissata viimeiset 2 viikkoa ennen kotiin lahtoa, jee! :) Toivottavasti perheemmekin olisi lomalla ja he veisivat meidat jonnekin kivaan paikkaan.

Tanaan menemme perheemme kanssa ostoskeskukseen, koska siella on joku tosi kuuluisa tyyppi jakamassa nimmareita. Me ei kylla yhtaan tiedeta, kuka se on ja mista se on kuuluisa, mutta mennaanpa nyt mukaan kattoon meininkia :). Sitten menemme Sannan kanssa illalla kavaseen viela hanen koulullaan, koska siella on eraan vastaanottovirkailijan, Kathien (vai mitenhan se kirjoitettiinkaan) synttarit :)

Kohta lahen tunnille taas. Nalkakin on, mutten ehi enaa syomaan. Ravintolat aukeaa yheltatoista ja tunti alkaa samaan aikaan. Pitaa menna sitten tunnin jalkeen.

Kivaa paivaa sinne teille kaikille!!! ja HALEJA! :)

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.