IRC-Galleria

Heippa piiitkasta aikaa! :)

Mie en oo paassy koneelle, ku koululla on ollu netti poikki. Nyt oon Sannan koululla. Ihan aluksi tosiaan onnittelut 51-v isille, 3-v Tuksulle ja 7-v Kassulle! :)

Viikonloppu meni lauantaina vessanponttoa puhdistaessa (meni tukkoon ja tulvi) ja ilta katottiin telkkua. Sunnuntaina kavimme rannalla Sannan kans. Oli tarkotus menna Marcion ja hanen perheen kans, mutta hanen tytto sairastu. Me ei tiedetty, mika bussi rannalle menee, joten hurautimme sinne taksilla. Kaikki on hulluna nyt kyselly, ollaanko me rikkaita? No, ei se meille niin kallis ollu. Sama hinta ku kaijanpalosta keskustaan paivasaikaan 14 euroa. Takasin tulimme bussilla. Perheemme oli koko vlopun joogaamassa joillain festareilla.

Maanantaina oli taas tyopaiva. Aamupaiva meni aurinkoa ottaessa parvekkeella. Ollu TOSI lammin viikko! Joka paiva noin +24 varjossa. Taydellinen ilma meille. Muut palelee... Tiistaina paasin ekan kerran joogatunnille. Siella ei kyllakaan tehty mitaan, vaan oli 2 joogagurua, jotka hopotti toinen portugaliksi ja toinen espanjaksi jotain. Mie olin iiiihan pihalla, mut olipa seki kokemus :).

Eilen en tehny mitaan ihmeellista... otin taas aurinkoa aamulla ja sitte menimme Alessandron kans Hoploniin. Mulle pidettiin tunnin esitelma Brasilian historiasta. Oli tosi mielenkiintoinen! Kiva oppia tunteen paikka, missa asuu kuites 3 kk. Kuulin mm, etta Brasilia on saanut nimensa eraasta Brasiliapuusta, joka oli muinoin tarkea vientitavara ulkomaille. Olen oppinu myos lisaa portugalia tassa viikon aikana. Sita saa harjoitella varsinkin kotosalla ollessani ja tietty koululla opin kielioppia.

Tanaan mulla oli aamuvuoro toissa, eli 8-13 ja illalla lahdemme luultavasti eraille synttareille. Mun yks tyokaveri tayttaa 24-v ja niita juhlitaan eraassa 80-luvun musiikkia soittavassa baarissa. Kavin tata varten ostaan 3 paitaa ja koruja.. yht kaikki oli ehka 17 euroa. Etta ei paha! ;)

Viikonloppuna lahdemme sitten ekalle kunnon reissulle. Lahdemme seuraavaan osavaltioon. Kaupungin nimi on Curitiba. Siella jarjestetaan vaihtojarjestomme eraat bileet. Menemme sinne Marcion autolla ja yovymme hotellissa. Kaupunki on kuulemma todella kaunis, yksi Brasilian kauneimmista. Siella on mm puisto, jossa on suuri kello, joka sekin on tehty pelkista kukista. Mielenkiintoista :). Huomenna, perjantaina tapaamme ehka eraan pojan Hoplonista, joka on muuttamassa Suomeen nyt kesakuussa. Ja sunnuntaina, jos ehdimme ajoissa takas Curitibasta, lahdemme illalla aitimme ja siskomme kanssa elokuviin kattoon VIHDOIN DaVinci-koodin! Emme ole paasseet tallakaan viikolla, koska olemme aina eri aikoihin toissa.

Mutta siinapa oli taman viikon tapahtumat pahkinankuoressa. taalla Sannan koululla yhteys katkeaa aina 15 min valein, enka viitsi enaa vaivata respan tatia, etta han tulis taas laittaan tan koneen toimimaan, joten toivotan ihanaa iltaa kaikille! :)

Toivottavasti huomenna netti toimin omalla koulullani, niin paasisin vastaileen meileihinkin ja kirjoittaan lisaa tanne! :)

Haleja!!!

Elina

ps. Ikava kasvaa koko ajan....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.