IRC-Galleria

Hurraa Universitet tekniska atlet!! :DMaanantai 19.06.2006 22:44

Heipsan! :)

Universitet tekniska atlet on siis Esan ja kumppaneiden suunnistusjoukkueen nimi, jolla he kilpailivat Jukolassa lauantain ja sunnuntain valisena yona ja hyvin meni! Onneksi olkoon teille siita! ;)

Lauantai oli hyva paiva. Marcio loysi Elisalle uuden perheen, jonne han paasee muuttamaan jo tanaan, maanantaina. Elisa vietti lauantain ja sunnuntain valisen yon meilla Kobrasolissa. Tata ennen kavimme kahdestaan syomassa ja kahvilla taalla kaupungilla ja kolmen jalkeen, Sannan palattua toista, lahdimme yhdessa kotiin. Illalla kavimme tapaamassa Tiagoa (luulin ennen etta se kirjoitetaan Diego) ja hanen tyttoystavaansa Itaguacun ostoskeskuksessa, aivan kodimme lahella. Juttelimme Suomesta ja Brasilian ja Suomen eroavaisuuksista 1,5 tuntia, jonka jalkeen isamme ja aitimme haki Elisan, Sannan ja mut autolla Elisan synttareille eraaseen pizzeriaan. Oli oikeen kiva paiva. Illalla emme malttaneet menna nukkumaan, vaan hopotimme ja kikatimme yhteen asti. Juttua riitti ja oli tosi hauskaa! =D

Sunnuntaina ohjelmaan kuului Brasilia vastaan Australia jalkapallopelin katsominen. Menimme katsomaan pelin eraaseen maalaistaloon 15 km taalta Campechiin (eras ranta) pain. Lipun hintaan kuului avoin baari, runsas buffetlounaspoyta ja tietenki pelin katsominen. Ilma oli oikeen mukava: +22 ja aurinkoista. Katoimme pelin, joimme limua ja muita juomia, soimme ja kuuntelimme bandin soittoa tunnin verran pelin paatyttya. Tunnelma oli katossa koko ajan, mutta varsinkin niina kahtena hetkena, kun Brasilia sai pallon maaliin, ohi Aussien kovan maalivahdin.

Eilen illalla pelin jalkeen manimme kotiin, pyykkasimme, kavimme kaupassa, laitoimme ruokaa ja katoimme Frendit -maratonia telkusta noin 4 tuntia. Ei siis kovin rankka ilta. Mulla oli koko vlopun nuha ihan jarkyttava, mutta nyt se alkaa helpottaa ja voin jo hengittaa nenankin kautta - kiitos paikallisen nasolinin! Sannan maha vaivaa vielakin ja huomenna han menee laakariin.

Tanaan olen kayny Alessandron kans Hoplonissa ja nyt odottelen tuntien alkua taalla koululla. Viela 50 minuuttia riiviolasten tapaamiseen. Olen toissa varmaan noin neljaan ja sitte kotia kohti... :)

Ciao!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.