IRC-Galleria

Brasilian kolmatta pelia odotellessa...Torstai 22.06.2006 22:58

Heipahei! :)

Toissapaivana kavimme sitten kysymassa niiden lettien hintaa, muttaku ei taalla ymmarreta, mita haluan. Kaikkialla vaan paasataan oikeesta hiustenpidennyksesta, johonka sitte vois letittaa letit. Ei se oo sama asia ja hinta on HUIMA! Kavin katteleen hintoja suomessa ja ne oli ainaki Helsingin seudulla sellasta 900 euroa. No HUH! Taalla hinta ois oikeilla hiustenpidennyksilla 900 realia, eli 300 euroa. Enpa tiia. On se silti niin kamalan kallis, vaikka Suomen hintoihin verrattuna halpa onkin! Mut ois ne hienot...

Eilen ei tapahtunu mitaan kummempaa. Aika tylsa paiva. Toissa paiva ja ilta kotona telkkua. Muut oli toissa illalla ja mie paivalla. Tanaan olin toissa vaan aamupaivan ja tulin sitte tanne Sannan koululle odotteleen pelin alkua. Kavimme syomassa ja kahvilassa kahvilla. Saa naha, miten tanaan kay pelissa. Mie oon ihan Brasilian kannattaja taalla. Taas Brasilia t-paita paalla ja Brasilian lipun varinen kasikoru kaulassa. Laitan myohemmin tanaan viela muutaman kuvan tanne galleriaan viimeisen viikon tapahtumista. Nyt en voi kuvia laittaa, koska unohdin muistitikun kotiin. Kayn hakemassa sen tuosta kotoa nurkan takaa ja laitan kuvat teille nahtavaksi :).

Taalla muuten taas paukkuu ilotulitteet ja ILMAPALLOT, joita tyontekijat puhaltelevat pelinkatseluhuonetta koristamaan. Korvisssa humisee taa meteli ja moykka. No, eipa se haittaa. Kavimme ostamassa taas naposteltavaa pelin ajaksi. Kivaa! ;)

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.