IRC-Galleria

Kuuman kostean.. lallatilaa...Torstai 27.07.2006 21:51

heips! :)

Auringonottokelit ovat takanapain. Talla viikola ei olla Arskaa nahty, mutta ei se haittaa, ku viime viikolla seurustelimme hanen kanssaan joka paiva. Tanaan poljimme aamulla vuorotellen kuntopyoraa ja mie pesin hiukset! On se vaan iso operaatio, mutta nyt on taas freesi olo, aah!

Eilen illalla menimme Hoplonin poikien ja Carloksen tyttoystavan kanssa pizzalle. Oli oikeen hyvaa pizzaa ja mukavaa seuraa! :) Tosi kiva ilta ja pojat viela tarjosivat meille ruokamme! :) Oikeen herrasmiehia olivat. Saimme viela kyydin kotiinkin, niin ei tarvinnut tulla bussilla. Kotiin tultamme annoimme Lucilalle ja Rodrigolle tekemamme valokuva-albumin yhteiselta ajaltamme. He olivat oikein iloisia ja liikuttuneitakin lahjastamme. Kylla maanantaina kentalla itku paasee itse kullakin...

Tanaan meilla ei ole hirveesti ohjelmaa. Tulimme nyt tanne joogakoululle nettiin ja kohta lahemme syomaan Lucilan valmistelemaa lounasta kotiin. Sen jalkeen ehka lahemme ostoskeskukseen kierteleen. Mie en osta enaa mitaan, ku jo kaiken tuhlasin, mutta Sannalla on viela jotain pienta ostettavaa. Mennaan kuites kierteleen ja katteleen, ku ei muutakaan ole. Huomenna illalla menemme sitten Pamelan luo illan viettoon. Kavimme asken sopimassa asian. Mukavaa! :) Lauantaina onkin sitten meidan laksiaiset ja sunnuntaina lahdemme viela jollekin paivaretkelle perheen kans. Illalla loput tavarat kasaan.

Kivaa iltaa kaikille!!! :)

Ellu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.