IRC-Galleria

Elrando

Elrando

kestää kivun!
Ikuinen totuuden etsintä johtaa noidan kehään jossa ihminen hakee paikkaansa universumin ekosysteemissä. Ihminen ei ymmärrä ympärillään vallitsevaa ekologista informaatiotulvaa josta voisi päätellä kulloisenkin vallitsevan tilanteen. Vieras älyllinen elämä toivottavasti on niin kehittynyt, että pystyy kuuntelemaan ihmisen spontaanisti lähettämää tietoa ja toivottavasti osaa toimia sen mukaan. Pystymmekö oikeasti vaikuttamaan muuhun kuin meitä "alempiin" elämänmuotoihin? Olemmeko korkeimmalla edes maapallon alkuperäisasukkaiden joukossa? Olemmeko kolonisaatio kokeilu? Jos olemme niin taisi koe mennä vituiksi!

Mitkä ovat arvomme?Maanantai 11.02.2008 22:09

Ihmiset eivät ole vielä kauankaan ajelleet autoillaan. Ihmisillä ei ole vielä kauankaan ollut sähköä.
Emme ole vielä kauankaan tarvinneet mitään turhuuksia. Mitä enemmän saamme sitä enemmän vaadimme. Olemme ajat sitten unohtaneet mitä ihminen lopulta tarvitsee ja pohjaton ahneutemme on johtanut siihen, että kehitys on riistäytynyt hallinnasta ja tästä saamme maksaa hinnan. Sähkö on monilla tavoilla erittäin hyvä juttu, mutta toisaalta se on mahdollistanut yhä uusien ja uusien turhien tarpeiden synnyn. Autotkin ovat hyvä juttu, mutta niitäkään ei osata käyttää oikein. Mukavuuden halu ajaa ihmiset haaskaamaan ja tuhlaamaan planeetan loppuun. Olemme parasiitteja ja olen aika varma, että ennemmin tai myöhemmin maapallo kehittää puolustusmekanismin millä se tuhoaa ahneen loisen. Ihmiskunnan olisi aika, ainaisten puheiden sijaan, tehdä asialle jotain. Muutos lähtee yksilöistä. Jokaisen pitää tinkiä mukavuuksistaan ja karsia turhat asiat pois. Tällä viittaan lähinnä länsimaalaisiin ja muihin hyvin toimeen tuleviin. Kun vain me tinkisimme täysin turhista asioista niin pystyisimme kanavoimaan planeetan resurssit siten, että kaikille taattaisiin perushyvinvointi joita ovat vesi, lämpö ja ruoka sekä terveydenhuolto. Muutos lähtee yksilöistä. Yksilöt saavat aikaan liikkeen joka muuttaa systeemin. EKOLOGINEN VALLANKUMOUS MURSKAA RAHANVALLAN!-Ihmiselle on annettu verraton äly, mutta ei viisautta käyttää sitä oikein.

Pimeinä tunteina.Tiistai 05.02.2008 20:36

Pelko hiipii tajuntaan, maailma suuri arvuuttaa. Voimaa mistä ammentaa tuo ihmismieli?
Silmät hyönteisten katosta verhoihin, takkuaa tieto vai onko se turhuus..? Tieto turhaa lie jos vain yksi totuus vallitsee, vapauttaa tai kahlitsee, virta tajunnan sykleittäin purskahtaa, johtaa ajan raunioihin. Kaatuu tieto nousee totuus kun viimeinen esirippu laskeutuu. Etsijä kai totuuden löytää-Unesta vihjeen saa tuo. On mieli totuuden vastaanotin ken sen oikealla taajuudelle saa- Tieto signaalin sumentaa..............Silmät!- Hyönteinen pimeydestä valoon joutaa, onnen saavuttaa.

MENEE SEKOILUKSI!Keskiviikko 30.01.2008 21:53

Jammaillaan papukaijan kanssa zz topia! Kova Boogie meininki:) JES!

Mahdoton yhtälö.Sunnuntai 27.01.2008 12:34

Markkinatalouden pyrkimys jatkuvaan kasvuun. Miten voi ottaa rajattomasti? Raja tule vastaan ja ihmiskunta ajautuu kaaokseen sekä tuhoutuu. Ihmisen sosiaalisuus degeneroituu ja yhteiskunnasta
tulee keskenään taistelevien klaanien näyttämö. Aivan kuin mad maxissa..Mutta tämä post-apokalyptinen skenaario on valitettavan mahdollinen. Sivistyneen pinnan alla ihmisessä asuu peto, joka systeemin pettäessä vapautuu kahleistaan. Voittajana taistelussa selviää eliitti joka on ajoissa varautunut tähän. Hyvin tietäen suuryritysten johto sekä tärkein poliittinen valtajoukko riistävät maapallon varat loppuun ja antavat suurimman osan ihmiskunnasta tuhoutua. Heillä on suunnitelmat joilla varmistetaan heidän oma hyvinvointi ja osana suunnitelmaa on tuhota hyödyttömäksi jäänyt rahvas, tavalliset ihmiset. (Miksi muuten olisi koskaan edes tehty massatuhoaseita?) Eliitin tarkoitus on tehdä maapallolle tilaa heitä itseään varten....Mutta kello käy heillekin.....Raja tulee vastaan ja luonto nousee kapinaan!

Paskan myivät!!!Keskiviikko 23.01.2008 21:22

On tässä ollut jo pari viikkoa semmoinen siemens gigaset digiboxi. Muuten hyvä ja toimiva mutta hoksasin että se pitää todella ärsyttävää kihinää. PRKL! Romukoppaan moinen. Tai sitten siellä sisällä on joku vakoilulaite tai jokin muu joka yrittää vaikuttaa aivotoimintaan lähettämällä säteitään. Saatanan ylen idiootit ja heidän digipaskansa! Mitään muuta kun väkisin vaan Suomeen maksu-tv! Lisäkanaville siirretään kaikki vähänkin kiinnostava ja siitä pitää maksaa! Salaliitossa mukana kaikkien kanavien johdot. Minä en ainakaan suostu maksamaan mistään yhtään ylimääräistä. Valtaeliitin mielenturruttamiseen suunnattua propagandaa ja maksa siitä sitten! HAH!
Kuinka puhdas on miehen sydän? Voiko tuomita olematta itse samalla syytetty? Miten yhdistyy vapaa mieli, sydän, tahto, himo.....Sairaus kalvaa ja mädännyttää telekineettiset kyvyt. Vaiston varassa lailla eläimen, kuin esi-isä muinainen-tielle nousee evoluutio jauhaen rattaisiin vapaan mielen murskaten.


Heräät yöllä yksin, vain primitiivinen pelko seuranasi. Pimeydessä uhka muinainen.


Minuutti, kaksi..... Aika saa mielesi kiinni. Alkaa Rationaalisuus.
Tervetuloa takaisin kartalle- täällä ei enää hirviöitä.

Kas vaan.Keskiviikko 16.01.2008 19:30

On näköjään vähän unohtunut päivittää tätä päiväkirjaa. Hah! Ei ole ollut juuri mitään sanottavaa, kumma kyllä. Edelleen samat asiat risoo kuin ennenkin. Ahneet poliitikot ja liikemiehet kieroilevat ja riistävät toisilta. Valta jakautuu aina eliitille ja kansalle syötetään näennäisdemokratian valheita. Tavallinen ihminen valjastetaan markkinavoimien hyväksi. Suurin osa ihmiskuntaa on olemassa vain tietyn oligarkia joukon tukemiseksi. Media on valjastettu syöttämään ihmisille epäolennaista sontaa ja näin tukahdutetaan ihmisen kiinnostus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen ja samalla pimitetään asioita ja kustaan silmään. Aina kun yhteiskunnan kannalta tärkeitä päätöksiä tehdään, niin samalla media myllyttää jotain mikä vie huomion pois. Kärpäsestä härkänen. Ilmiö on yleismaailmallinen.
Kamalinta tässä kuitenkin on se että ihmisiä ei kiinnosta muu kuin viihde ja muu paska! Pääministerin morsian, näyttelijät ja suihkuseurapiirit. Sairasta ei HelV..ti. Maailma on sekaisin ja ihmiset voi pahoin....Hienoa.

PRKL JOO!Tiistai 08.01.2008 21:21

Näin se alkoi arki pyhien jälkeen. Silti kyllä ihmeen hyvä fiilis eli taitaa alkaa pääkoppa napsahtelemaan:) Ilman psykoaktiiveja saavutettu euforinen olotila johtuu varmaan tekemisen ja saavutuksen välillä vallitsevasta kausaliteetista. Eli mulla on nyt suht selvät suunnitelmat ja epävarmuus hälvenee vähitellen. Multipersoonien pirstoutuneet minäkuvat kasaantuvat yhdeksi kollektiiviseksi mieleksi. Yksi on kaikki ja/tai kaikki on yksi. Yksi persoona muodostuu lukemattomista vaihtoehdoista joista jokainen on oikea eli kaikki on yksi. Kiteyttäen tällä kaikella tähtään siihen että on hyvä aloittaa uusi vuosi kun pöytä on tyhjä.


ALIQUANDO INSANINE IUCUNDUM EST !

UudenvuodenmanifestiTiistai 01.01.2008 15:28

Vanha vuosi saatiin päättymään ja on aika kerrata tapahtumat ja tehdä tulevaisuuden suunnitelmat.
Ensiksi kiitän kaikkia ystäviä ja työkavereita kuluneesta vuodesta. Teidän tunteminen on etuoikeus ja
teistä muodostuu minun oma sosiaalinen kollektiivi jolta saan neuvoja ja tukea eri tilanteissa.
Toiseksi on aika tehdä muutama epämääräinen lupaus.

1. Yritän hoitaa ongelmat mahdollisimman nopeasti niiden ilmaannuttua niin että ne eivät jää
kiusaamaan pitkäksi aikaa ja aiheuta kaaosta.

2. Yritän ymmärtää paremmin muita ihmisiä. Eli pyrin kehittymään sosiaalisesti.

3. Pyrin kehittämään itseäni sekä fyysisesti että henkisesti.

4. Yritän mahdollisuuksien mukaan toimia maapallon parhaaksi eri tilanteissa.

5. Yritän auttaa ihmisiä enemmän jos vain voin.

Tässä nämä. Lisäisin vielä kaikille toivotuksen HYVÄÄ JA ONNEKASTA SEKÄ PAREMPAA VUOTTA 2008!