IRC-Galleria

Elrando

Elrando

kestää kivun!

TZK TZK!Keskiviikko 18.06.2008 22:55

Okei.... juhannus kohta. Hyvä homma koska on vapaata. Jussin jälkeen viikko kesälomaan eli fiilis kohdallaan. En juhli kummemmin. Minusta festarit ynnä muut vastaavat paskat tapahtumat muodostavat liian räikeän kontrastin verrattuna eri puolilla maailmaa olevaan kurjuuteen. Rahan ahneus ja vallan himo polkee heikommassa asemassa olevat ihmiset/kulttuurit alleen. Kvartaalitalouteen perustuvat megakulutusihanteet syrjäyttävät natiivikulttuurit ja näin maailmasta on
muodostumassa yhteiskunta jossa kahtiajako on ilmeinen. Elitistit ja proletariaatit/kurjalisto.....
Hienoa. Kulutus kasvaa, mutta vain yhä pienempi osa sen kulutuksen kasvattaa....

SUHDE 10 000 ihmistä elättää yhtä. 10 000:1

Tietty voi olla, että maailma väsyy ensin.....

Solar power!Sunnuntai 01.06.2008 22:37

Aurinko on jees! Elämän tuoja. Emotionaalisesti elvyttävä voima. Häivyttää pelon ja psykoottiset ajatukset. :) Pimeyden ja varjojen hirviöt ovat luikkineet piiloonsa odottamaan syksyä....

SIELLÄ NE VAANIVAT....ODOTTAVAT TILAISUUTTAA RAADELLAKSEEN IHMISMIELEN!

ONNEKSI TULI KESÄ!

Morjens vaan!Keskiviikko 14.05.2008 23:19

Vappu ja muutama muukin päivä on tässä vierähtänyt ja ei ole tullut kirjoitettua mitään. kevät kiireitä.
On tullut lenkkeiltyä paljon ja olen aloittanut uuden harrastuksenkin. Suunnistus. Hauskaa ja varmaan vielä hauskempaa sitten kun oppii suunnistamaan...HEE! Muutenkin on mennyt suht mukavasti.
Alkais vaan kesäloma....-Tietty minua risoo edelleen samat yhteiskunnalliset epäkohdat kuin aiemminkin. Plus pari uutta, mutta niistä myöhemmin.
Pimeät voimat takomassa huomisen tuhon työkaluja. Savu nousee pajoista, turvallisuuden valheeseen verhotut pahantahtoiset, alistamiseen tarkoitetut keinot.


VAPAA MIES ON ON YHTEISKUNNAN JA TEKNOKRATIAN VIHOLLINEN!I WANT OUT!
BREAK THE CHAINS.......THEY BRING ME TO ASYLUM.....

SILENT WORDS.... WAITING FOR THE HORSEMENS OF APOCALYPSE


TOTUUDEN ETSIJÄ LEIMATAAN HULLUKSI! MAAILMA ON HULLU.....


SEEK THE TRUTH, RESIST TO THE END. DISCOVER THE FALSE MASQUERADE....

GRINNING FACE OF JESTER................LAUGHING BEHIND THE CURTAINS.

joo joo ja liirum laarum!Torstai 10.04.2008 23:27

Välillä kun kuuntelee suurten ikäluokkien edustajien valittavan kuinka kukaan ei enää osaa mitään kun he jäävät eläkkeelle ja kuinka heitä tarvitaan jne. jne.... Niin alkaa sylettämään. Kaikki kunnia heille ja mitenkään heidän tietojaan ja taitojaan väheksymättä haluaisin sanoa heille että "SUKAT POIS JA KUUNNELKAA SENKIN ANTIIKKISET PAHVIT! Nykyihminen on ollut olemassa noin 68000 vuotta ja monen monta sukupolvea on ollut ja mennyt ja aina on ihminen pärjännyt. Sukupolvet seisovat toinen toistensa hartioilla ja suuren ikäluokat ovat vain pieni osa tätä jatkumoa kuten myös heidän lapsensa eli oma sukupolveni. Ja näin ehkäpä jatkuu....Ehkä...Jos maailma kestää ihmisen.

OTTAKAA IISISTI MUMMOT JA PAPAT! KYL ME TÄÄ HOIDETAAN!:)

Terve terve.Tiistai 01.04.2008 23:21

Sain tänään vaihdettua autoon kesärenkaat. Upeaa jes! Ja on ollut pari päivää hienot kelitkin joten alkaa naama kirkastumaan ja pikku hiljaa toivo tulevasta kesästä alkaa nostaa päätään. Grillaus ja uimareissut, shortsit ja t-paita.. Tuo toivo, tunne niin hauras, että tuntuu kuin yksi ajatus riittäisi tuhoamaan sen.. Kevät ja kesän odotus on kyllä hienoa! Päivät pitenee jes!:)

Teoria totuuden romutuksesta....Keskiviikko 26.03.2008 21:30

Tahto rikkoa vallitsevat lainalaisuudet. Syvältä kumpuava vaisto, joka avaa portit uuteen ulottuvuuteen. Ajattelemme asiat tietyllä tapaa, teemme asiat tietyllä tavalla. Uskomme toisten ajattelemiin totuuksiin joista emme oikeastaan edes tiedä mitään. Miten voisi asiat olla, jos näkisimme metsän puilta? Emme välittäisi rahasta ja vallasta joiden tärkeyttä pidetään totuuden teesinä. Teesi johtaa sotaan mistä johdetaan väärien ihanteiden totuudet. Ihmiset eivät mieti itse vaan sen sijaan tyytyvät esivallan totuuteen. Meihin vaikutetaan koko ajan. Media tyrkyttää puolitotuuksiaan ja sekavaa pseudointellektuelli paskaa. Turrutetaan massojen mieli ja tapetaan oma ajattelu. Saadaan ihmiset hyväksymään poliittisten puolueiden näennäinen demokratia. siihen ne pyrkivät. Kieroilevat siat!DEMOKRATIAMME ON VALHEELLISEN TOTUUDEN YLLÄPITÄMISEKSI LUOTU INSTITUUTIO!

Sanat nuo mielevät....Tiistai 25.03.2008 22:14

Kroko, hattara, barbababa,kettu...ja niin edelleen. Jostain sanoista vaan tihkuu hyvää fiilistä. Kuinkahan monta hyvää sanaa oikein löytyy ja kääntäen, paljonko on paskoja sanoja? Huonon fiiliksen sanoja.

Tässä lisää hyviä sanoja: Kumivene, lohi, biljardi, juusto ja fillari....TÄÄ TOIMII! JES!!


PIPO JA HANSIKAS!Nerokasta. Taidan ruveta käyttämään vain ja ainoastaan hyvän fiiliksen sanoja. Pitää vain ensiksi listata niitä. Ja plokata huonot sanat pois.

Muutama huonojen fibojen sana: Tahto, röykkiö, myräkkä ja tauti.. HYrrrr! Huonoa fiilistä......

Great....Yeah!Keskiviikko 19.03.2008 19:22

Aloittelen tässä pääsiäisvapaita.. Voi ottaa iisisti, pohdiskella universaaleja asioita, suivaantua ihmiskunnan järjettömyydelle ja vajota epätoivoon idioottien tähden. Pankaa vaan kaikki paskaksi ja palamaan! Pääasia, että rahaa tulee.....Motherfuckers!Alkoi suivaantuminen jo hyvissä ajoin:) Pakko ottaa iisimmin.

Who`s fooling who? Jester`s idiots!Lauantai 15.03.2008 11:42

Taivaalta sataa alas harmaata usvaa, tuhkaa. Sydän tahdoltaan vahvempi kuin tuli, jota typerykset tarjoavat. Narrien huvipuistossa ei kenelläkään ole hauskaa, pelkkää irvailua, mekaanisesti toistetut liikkeet, odotetut käyttäytymismallit. Tarvitaan vapaa tahto, jotta tiedon illuusio murtuu. Valheellinen viisaus, lyhyen tähtäimen totuus. Idioottien paraatissa typeryskin on kuningas....