IRC-Galleria

Elrando

Elrando

kestää kivun!

Hei vaan!Tiistai 28.10.2008 22:30

Pitää pistää joku merkintä ettei p.kirja näivety. Suht hienosti on mennyt. Kelit on kyllä ollut aika paskoja. Ihmeen nopeasti se syksykin menee.... kohta marraskuu ja sitten tulee joulu. Siitä kun vielä hetken synkistelee niin on kohta jo uusi kevät... Aina vaan odottaa jotain. Aika mieletöntä. Loppuuko odottaminen vasta kuolemaan..?. Aika metkaa kyllä. Sitä kyllä aina odottaa jotain ja vain harvoin on tyytyväinen vallitsevaan tilanteeseen. Hmmm. Pitääkin alkaa kehittämään itseään sillä alueella.
Täytyy laatia jokin systeemi siihen. Vai onko edes mahdollista olla odottamatta ja vain nauttia hetkestä. Vaikka kuinka nauttisit, antaisit ajan pysähtyä..alitajunnassasi tiedät hetken katoavan.

Onko ratkaisu valonnopeus?.........

Ääääääää!Maanantai 29.09.2008 23:22

Perkele kun on pakara pahasti jumissa! Sain kyllä sitä vähän vetreytettyä venuttamalla ja kevyellä hölkällä. Kukaan ei suostunut hieromaan sitä, en kyllä tajua miksei:) Hah! Töissä inhoittavaa kuten aina, mutta muuten menee mukavasti. Ollaa pari kertaa pelailtu firman jätkien kanssa kaukalopalloa(syy pakaran jumiutumiseen) ja hauskaa on ollut. Ekan kerran jälkeen oli sormi 3 päivää turvoksissa kun tuli pallo siihen pirun kovaa! Olen näet maalivahtina ja minua päin tulee palloja ja jos ne ei osu minuun niin ne menee maaliin:) Toisella kerralla ei turvonnut mikään, mutta pakara jumitui. tottumatta luistimilla vaikka ei edes paljon luistele, niin tuntuu. Jouduin kyllä monesti tosin nousemaan jäästä ylös ja tämä liike rasitti samalla lailla kuin jalkakyykyn tekeminen...ihmekös kun krinnaa!

Lukko runttaa ässät!Perjantai 12.09.2008 19:37

TÄNÄÄN PÖLLYTETÄÄN PORILAISET!

Heipparallaa!Tiistai 02.09.2008 22:48

Kuujuures paistokinnas kasakka! Eli aika lailla hulvaton fiilis.....Vai kuka keksit kaivoon kantoi ja ota vaan mutta muista palauttaa muovipussi! Savupatsas hiuksista nousee, ei ole eroa kiehkuroilla.

Tättärää!


Joo, pikkuisen sekoilua. tekee hyvää päästää höyryjä ulos:) Tai no...miten järkevyys määritellään?
En oikein keksi rationaalisuuden/mielenterveyden mittaria. Ei normaali ole määrite, se on vaan epätarkka hypoteettinen ihanne mutta ei kuitenkaan tavoittelemisen arvoinen..HAH! Psychotic!:)
On aika aarre arvokkain, ken sen löytää voi, ei tahdo sitä pois antaa, kuluttaa ,mutta aika kuluu aina vaan.
"tuo minulle!" huutaa lapsi kohta kai jo harmaahapsi,
teini-ikä murheineen vaihtuu hautaan turpeineen!
Turha koittaa, on aikaa voittaa. Vaik maailman omistat et saa sitä kuitenkaan. Alasti tulet, alasti lähdet...kutsuu tähdet. Vaan eivät ole nekään ikuisia sillä kalvaa tuuli kasoja luisia.

Vanhus huokaa, kyynel silmästä vuotaa. "Ei ole olemassa maailmaa samaa jossa elin ,rakastin, olin
muuttunut on tuo, kaikki oudot ihmiset nuo."

Hymy viimeinen vain aika on ikuinen.....vain illuusio kuin kuiskaus.
Sokeat ovat silmät vaikka potentiaalinen tieto löytyy. Tieto vaikuttaa tahtoon vaikka tieto ei ole totuus. Maalatut silmät eivät näe. Näyttää valvovalta vaikka nukkuu.

Elrando lomailee!Perjantai 18.07.2008 13:40

Olen täydentänyt ja täydennän edelleen kosmisia voimavarojani joten siinä syy, että en ole aikoihin kirjoitellut tänne mitään. OK? Mutta kun syksy tulee niin yleensä alkaa viisari vääntymään oikealle ja on pakko purkaa maailman tuskaa!


So i meet you there....... truth and mind... deadly velocity towards shadows!

COWABUNGA!

TZK TZK!Keskiviikko 18.06.2008 22:55

Okei.... juhannus kohta. Hyvä homma koska on vapaata. Jussin jälkeen viikko kesälomaan eli fiilis kohdallaan. En juhli kummemmin. Minusta festarit ynnä muut vastaavat paskat tapahtumat muodostavat liian räikeän kontrastin verrattuna eri puolilla maailmaa olevaan kurjuuteen. Rahan ahneus ja vallan himo polkee heikommassa asemassa olevat ihmiset/kulttuurit alleen. Kvartaalitalouteen perustuvat megakulutusihanteet syrjäyttävät natiivikulttuurit ja näin maailmasta on
muodostumassa yhteiskunta jossa kahtiajako on ilmeinen. Elitistit ja proletariaatit/kurjalisto.....
Hienoa. Kulutus kasvaa, mutta vain yhä pienempi osa sen kulutuksen kasvattaa....

SUHDE 10 000 ihmistä elättää yhtä. 10 000:1

Tietty voi olla, että maailma väsyy ensin.....

Solar power!Sunnuntai 01.06.2008 22:37

Aurinko on jees! Elämän tuoja. Emotionaalisesti elvyttävä voima. Häivyttää pelon ja psykoottiset ajatukset. :) Pimeyden ja varjojen hirviöt ovat luikkineet piiloonsa odottamaan syksyä....

SIELLÄ NE VAANIVAT....ODOTTAVAT TILAISUUTTAA RAADELLAKSEEN IHMISMIELEN!

ONNEKSI TULI KESÄ!

Morjens vaan!Keskiviikko 14.05.2008 23:19

Vappu ja muutama muukin päivä on tässä vierähtänyt ja ei ole tullut kirjoitettua mitään. kevät kiireitä.
On tullut lenkkeiltyä paljon ja olen aloittanut uuden harrastuksenkin. Suunnistus. Hauskaa ja varmaan vielä hauskempaa sitten kun oppii suunnistamaan...HEE! Muutenkin on mennyt suht mukavasti.
Alkais vaan kesäloma....-Tietty minua risoo edelleen samat yhteiskunnalliset epäkohdat kuin aiemminkin. Plus pari uutta, mutta niistä myöhemmin.