IRC-Galleria

Enelyn

Enelyn

block... artblock

Neuron uusintaTiistai 27.01.2009 00:43

Joo tänäänhän se oli. Ei päässy vapaalle viikko sitten maanantaina verenkierron ja hengityksen kokeen jälkeen vaan heti piti ruveta uusiks pänttään neuroa, josta siis en päässy ekalla kerralla läpi.
Pänttäyski oli vähä niin ja näin, vasta lauantaina ja sunnuntaina sain ees puoliksi kunnolla luettua ja tehtyä muistiinpanoja.
Mut toisaalta, tuntu et todellakin osasin jotain, ja nekin joita en osannu vaan arvailin ja pähkäilin meni melko hyvin. Varsinki ku siellä kysyttiin n. peroneus communiksen kulku ja mitä se hermottaa niin olin aluks ihan et wtf, mikä hemmetin hermo toi oli ja missä se oli??? Siinä sit hetken kaiveli muistia ja päädyin siihen et sen täytyy olla takajalas ja hermottaa ainakin peroneus-lihasta! xD sit heitin siihen joukkoon nilkan ja varpaiden ojentajalihakset ihan puskista arvaamalla, ja oikeinhan se meni! Ainut mitä sössin tossa tehtäväs oli et sanoin et se haarautuu n. fibulariksen vierestä (lol, toi hermo on toiselta nimeltään fibularis, kuulin myöhemmin), ja en maininnu et se menee kintereen kohdalta jalan lateraalipuolell, eli ulkosivulle.
Mut joo eiköhän se läpi pitäis mennä, nyt saa ainakin hetkeksi hengähtää rauhas ennen ku saa tietää joutuuko VeHenki uusia :/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.