IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1819Sunnuntai 06.01.2008 23:09

Tuli vaan mieleen siskojen kaa käyty keskustelu joulun alla, ku kuusta koristeltiin, joten voisin kirjottaa sen ylös. Tiiän et tää naurattaa mua viel joskus, jos tähän täällä törmään :D

mä: hei! kato veeru! Tää tarviis automailin! [kyseessä koriste, jossa tonttu 'istuu' kelkalla ja kelkasta oli jostain syystä hävinny toinen jalas.]
veeru: onkohan se koittanu ihmissynteesii?
mä: ja kato! joku on syntetisoinu sen kiinni tähän kelkkaan! kato nyt, eihän sil oo jalkoja ees.
veeru: joku homonculus! nehän käyttää tommosta järjetöntä alkemiaa!
mä: Nii! Ehkä se on koittanu saada sen jonkun kaverin henkiin ja siitä vastalahjaks se on joutunu luovuttaa sen jalan. Ja sitte joku homoculus on saanu sen jalan ja kattonu et täähän on ihan huono ja siitä seurauksena syntetisoinu sen yhtee kelkan kanssa!
krisu: mistä te oikein puhutte?
mä&veeru: no tästä koristeesta!

Ja sitte voisin kertoo et LUNTA tuli <3 Ja käytii Jussin kaa luistelee ihan luonnon jäällä <3 Ihana fiilis ku on luntaluntaluuuntaaaa ja vois kattoo ne 24 pilootit, hah. Ei niiiin kauheesti harmita et koulu alkaa ;( vähän vaan. Voisin lomailla med Jussi lisäää!


Hahahahah!! Bauer ei oo puhunu kahtee vuotee :DD Onpahan ainakin nyt ääni säästyny, et voi taas huutaa et se on Jack Bauer, ettei kellekää jää epäselväks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.