IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

uus jakso.Torstai 01.12.2005 01:50

Ei ees väsytä *kroooh*
Nukahan, aaapua, hisaa tappaa, tai siis hissan maikka ja oikeestaan hissa ittessääkin. Pitää muistaa ettii enkun maikka ja kertoo et suoritan sen kurssin itsenäisesti, pitää ettii ruotsinmaikka ja kysyy et mitä teen sen kurssin kaa.

Pitää nukkuu, joo, se oli hyvä päätös, mut hei, jos mä alankin kirjottaa vaan näitä lyhkäsiä merkintöjä, joita ihmiset jaksaa jopa lukea? Tää on niin helppoa kertoo vaan tälleen lyhyesti että mitä on käyny, vaikkakin ois kiva kirjottaa pitkästikin.

Ipsu oli tänään vähän mööh, kun olin ihan outo, puhuin vaan kaikkee paskaa ja ihan koko ajan :D Joku ihme vaihdepäälle, okei remontti, saattaa johtuu siitkin.

Voilol, mullon mussaa, kylläpäs on hauskaa, jeejee. Oishan se hauskaa kun osais laulaa varmastikin. Joo, mutta tota, espanjajatkuu, jeejee. Mut joo, mietin vaan et kuinkakojan suuriprosentti kaikesta turhasta mitä näihinkin blogeihin tungetaan, on jotain kouluun liittyvää? Ja yritetään siinä sitten tolkuttaa, ettei koulun pitäisi olla koko elämä, ja haha. Vähemmän pakollisia kursseja lukioon kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.