IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

fbfdbTiistai 04.03.2008 20:22

Voisko joku selittää mulle et mikä noita ysinelosia ja sitä nuorempia oikein vaivaa? Miks ne pistää niit hiton huomioneliöitä hirveet rivit ja kirjottaa jokaseen et oi beibi oot rakkain puspus? :DDD Anteeks mut miksen ymmärrä ja miks nauran ja itken samaan aikaan ku nään niitä? Ei siinä mitään jos vaan muutama ois joskus tehny niin, mutkun tommonen matkiminen et jei oon ysikuus just päässy galleriaan ja matkin vähän nyt kaikilta et mitenkän tääl tehään, niin, haloo?
Nii ja sit toinen juttu, mikä tää hiton copyrightvillitys noitte pienien keskuudessa on? Onkse hieno se copyrightmerkki niissä yhteisöjen nimissä? Mikä sen funktio on? Voisko joku selittää mulle :D Ja sit vielä yhteisöihin liittyen ja vähän kaikkeen liittyen tää bitch-sanan käyttö, hei haloo, lopettakaa, se on tosi naurettavaa :D Ja sit nää veljet *roll*. Olkaa yksilöitä älkääkä massaa ^^. Eikä sillä meikillä tartte naamaakaan pilata jo ihan pienenä, nättejä ne naamat on ilmankin.

Joo, siinä tais nyt olla vähän asioita, jotka nyt kävi ottamaan päähän :D Tänne vois muuten laittaa jonkun suodattimen, johon sais ite määrätä et mimmoset suodatetaan, voisin laittaa suodatukseen yleisesti ysineloset ja sitä nuoremmat, niin eipä tälläsetkään häiritsis :D Ja sit voisin sielt suodatuksen läpi päästää noit jotain järkevii, joista voisitte muutki ottaa mallii, niinkun vaikka casmr! :D Miksette käytä aivojanne niinkun sekin tekee. Niin joo ja nyt oon valmis tässäkin höpinässä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.