IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

!!Maanantai 05.12.2005 15:51

oon jo 16.11 vuotta!

voilol, noi kuva-albumit, nyt kyllä alkaa tää galleriakin vetää pohjia, kuten herutus, ii2 ja kuvakekin :D

Voisin kyl alkaa keksii jokapäivä jonkun asian, jonka oon oppinu... tai ääh, en jaksa, en kumminkaan opi mitään. Olen kadottanut taitoni kirjoittaa edes jonkinasteisia luettavia merkintöjä tänne, ja täällä soi biisejä genrestä Rock, tekee kyllä mieli kuunnella räppiä, hemmetin Ipsu.

Olin ylioppilasjuhlissa med Simo, siis en menny sinne niinkun vaan Simon kaa, vaan oman perheen kaa ja Simo oli omansa kaa, siel sit chatattiin ruokapöydässä katsellen Veikkaa, joka juoksee pitkin taloa ja kompastuu jokakerta samaan kynnykseen, kertoen sen jälkeen äitille, että pitäis lähteä kotiin, koska väsyttää. EI PERKELE! nyt meni se maanantaileffa, mikähän sielt tuli, oisin luullu et joku hyvä, tai ihan kun oisin kattonu et joku hyvä. Mul on huominen viel aikaa lukee hissaa PALJON ja AJATUKSELLA, toi ajatuksellalukeminen tuottaa enemmän ongelmia kun tuo paljon lukeminen. Juholla oli kasvanu hiukset ja ne oli kirahat. kiharat jopa.

Ei hemmetti oikeesti kun Ipsu opettaa mua puhuu väärin :D Niin ja kumminkin huomenna 'joudun' [!! :D] olee Ipsun kaa ja siihen jää se mun hissa, perkele :D Niin ja niitä enkun esseitäkin vois kattoo ja alotella, suunnitella vaikka, ettei kaikki jää sit jakson vikaks päiväks, kuten luulen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.