IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

tyrjyteMaanantai 07.04.2008 16:07

Muistin asiat jotka unohin eilen! Toinen oli se, että kun oon jonkun kaa saunassa, ihan kenen vaan, mua alkaa yleensä ahdistaa se kuumuus siellä, mutta kun oon yksin saunassa, semmosta tunnetta harvoin tulee. Ehkä se on joku alitajunnan juttu, että kun siellä on joku toinen, en ite voikaan täysin hallita sitä tilannetta ja se pelottaa.
Ja toinen juttu oli se, että jos mua sattuu, mä sanon automaattisesti ääneen auuts tai jotain sinne päin :D Se on aika hölmöö, kun ei kukaan ees kuule. Sit rupesin miettimään, että jos ihmiset yleensäkin jotenkin sitä kommentoi, kun sattuu, esim kiroilee tai jotain, niin kiroileeko ne vaan sillon kun on muita siinä ympärillä, ikäänkuin ilmoittaakseen muille, että nyt kävi jotain, vai kiroileeko ihan samalla tavalla yksinään. Mä tiiän et mä reagoin ihan samalla lailla, olin sit yksin kotona, tai talo täynnä porukkaa mun kanssa.

Että sellasia mietintöjä. Oon muuten nähny jo monesti viimeaikoina unta et mulla on sheltti. Se on niin söpö niissä unissa ^^. Ehkä mulla joskus vielä on semmone. Ja niin, ilmoitusluontoinen asia, Ebonylla oli paha valeraskaus, jonka takia se liho aivan mielettömästi ja luultiin et se odottaa pentuja :DDD Käytii ultrassa ja siel sanottiin ettei täälä mitään olekaan :D Vähän petyttiin, kun ois ne pennut ollu niin söpösiä <3 Mutta koitetaan vuoden päästä uusiks, jos pikkuvauvoja tänne syntyis ^^.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.