IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

1864Maanantai 16.06.2008 14:11

Noniin, olipahan reissu!
Tekis mieli kirjottaa ihan yksityiskohtasenpitkästi mitä kaikkee kävi, mut en kyl millään jaksa :D.
Lyhyt sepostus siis, kaikenkaikkiaan oli aika vilposta, joka oli toisaalta hyvä juttu ja toisaalta huono, esim yöllä paleli niin ettei voinu oikein nukkuu. Siin ennen viittä alko sit nousee aurinko ja tuli muutamaks tunniks nukkumiskelponen lämpötila, sit joskus ehkä ysin jälkeen rupeskin olee mun makuun liika kuuma.

Perjantaina päästii leiriytymään ja itse alueelle, jossa sit otettiin vähän syötävää ja juoksenneltiin päälavalle odottaan Coheed and Cambriaa esiintymään, jotka veti mun mielestä aika laimeen keikan, oisin odottanu enemmän, mut kiva et Jori ja Jussi sit näki sen, ku ne niin siitä tykkää ^^. Ois saanu Claudio ottaa vähän enempi kontaktia yleisöön ja muutenkin näyttää vähän erilaista naamaa, ne vaan tuntu soittavan koska olivat nyt suostuneet tulemaan Suomeen kerrankin, eivätkä tuntuneet olevan mitenkään innoissaan siitä et olivat Suomessa tai ees mitenkään kauheesti halukkaita soittamaan. Mut ohan nyt nähty Claudion hiuksetkin ihan läheltä livenä :D. Sit olikin jotain muuta sielä ja Linkin Park, jota kateltiin ja laulettiin relaxkieoskiröökibussin tyynyiltä, se oli ihan mukavaa. Oli Staminaaki josta ei saanu mitää selkoo mut tajusin oikeestaan vasta nyt et sillä miehellähän on ihan mieletön ääni sillonkun se laulaa ihan nätisti, miksei se laula enemmän nätisti? Absoluuttinen Nollapiste oli aika ihana :D. Ja joskus sit lähettiin leirintään jos yritettiin nukkuu, mut oli kylmä ja yhet siin meiän vieres möykkäs koko yön. Jussin kaa saatiin tosta majotuksesta tarpeeksemme ja kuultiin et sunnuntaille oli luvattu sadetta koko päiväks, en vielkään tiiä et satoks siel sitten, mut toivon ettei satanu, niitte takii jotka sinne jäi. Mut siis Jussin kaa päätettiin et ainakaan teltassa noin kylmällä ei enää nukuta ja lopulta päätettiin et me lähetään lauantaina kotia, Jori ei halunnu lähtee, joten se jäi. Käytii vaihtaa lippuja ja roudattiin kamoja ja yöllä sit kahen maissa junalla kohti helsinkiä. Käveltiin Jussin kaa ihan törkeenä sillon lauantaina! Käveltiin viel leirinnältä keskustaan kaikkien kamojen kanssa! Nyt on jalat ja selkä vähän kipeenä. Mut se on kumma, et mua ei ärsytä yhtään, ei yhtään yhtään yhtään et meil oli kolmen päivän liput ja oltiin vaan kaks. Mä luulen et mun reissu ois ollu paljon kurjempi, jos ei oltas Jussin kaa lähetty pois. Niinkun Jussikin sano ku me käveltiin niitte kamojen kaa kohti keskustaa, et on tosi kivaa lähtee, koska se oli meiän yhteinen päätös lähtee sieltä. Oli tosi kiva fiilis ku Jussin kaa yhessä rikottiin ne meiän aikasemmat suunnitelmat ja tehtiin uudet. Ei menty festarijunilla, festaribusseilla eikä tehty kaikkee niinkun kaikki muut tekee, vaan lähettiin menee :D. Vaikee selittää sitä fiilistä, mut oli kivaa.

Launtainakin siis oli mukavaa ja mukavia artisteja, mut väsymys, edellisen yön muutamat tunnit unta verotti vähän sitä hommaa. Mut täytyy sanoo et Apulanta veti kans aika laimeesti, tuntuu et ne on esiintyny jo vähän liikaa, ja ettei niihin biiseihin saa enää tunnetta jotenkin, tai sit oon vaan nähny ne liian monesti :D. Niin ja Apulannasta tuli mieleen et Bea sano et se tykkäs ja Beasta tuli mieleen et näimpä senkin nyt viimein ihan tämmöseltä juttelemisetäisyydeltä ja siitä tuli mieleen et on ne kyl Tian kaa niin samanlaisia ja siitä taas mieleen et vaikuttaa Bea kyl aivan yhtä ihanalta tytteliiniltä ku Tiakin :D. Onnellisia vanhempia ku molemmat on tommosia <3. Mut niin, juna-asemalla lauantai-sunnuntai yönä oli muitakin nukkumassa ja joskus sir siirryttiin junaan, jossa nukuttiinkin koko matka pienillä tauoilla. Meiän piti jäähä Pasilassa pois, mutta oltiin ihan unessa ja herätin Jussin vähän ennenkun juna lähti kohti Helsinkii, joten mentiin sit sinne asti. Ehkä ihaninta mennä sit junal Tuomarilaan ja siit Jussille, vessaan, suihkuun ja NUKKUMAAN <3 pehmeeseen ja lämpimään sänkyyn Jussin viereen. Nukuttiin kolmeen asti ja sit äiti soitti ja haki mut kohta kotia.
Äiti sano et se oli vähän ollu peloissaan et saadaanko me tuola väsyneinä Jussin kaa kovatkin riidat aikaan, mut ei saatu ei ^^. Äiti sano et hyvä koetus suhteelle tommonen viikonloppureissu festareille jos väsyttää ja saattaa monet asiat ärsyttää ja pitää tehä ehkä kompromisseja. Me läpästiin kirkkaasti! En kyl kokenu tota mitenkään vaikeeks missään vaiheessa. Tuli vaan sellanen fiilis et Jussin kaa on mukavaa, helppoa ja turvallista matkustaa.

Mut niin, ruississa nyt ku oon hengaillu muutamat kesät ja nyt sit kokeilin tän provinssin, voin sanoo et musta provinssissa on vähän huonommin järjestetty jutut. Provinssin sivuilla mainostettiin et kaikki on lähellä kaikkee, leirinnät, keskustat, festarialueet ja jokapaikkaan pääsee kävelemällä, mutta sanon että ja paskat, pääseehän sitä kävelemällä, mut ei sitä montaa kertaa jaksa niitä kävellä, oikeesti. Käveltiin sillon lauantaina kolme kertaa keskusta-leirintä väli, joka oli reilu kolmekilsaa, yks niistä kolmesta kilsasta kaikki tavarat mukana ja käveltiin viel sillon myös keskusta-festarialue väli, joka oli aivan törkeen pitkä! Varmaa meni yli puoltuntii kävellä se.
Sitten ne kojujutut, joitakin oli laitettu sellasiin paikkoihin joist pitää kävellä ohi, joten kivasti meni jokupaikka tukkoon ku ihmiset jonottaa jotain lakua. Kojuja oli myös itäportin ulkopuolella tosi paljon, ihan normaalin autotien varressa, joka oli musta todella outoa. Lavoja oli viis ja jos vaikka kolmella soitettiin samaan aikaan ja seiso jossain alueen suhtkoht keskellä, pysty kuuntelee kaikkii samaan aikaan. Se ei ollu kauheen kiva juttu. Piti olla tosi lähellä toista artistia, ettei kuullu jotain toista samaan aikaan toiselta lavalta. Tupakkaa poltettiin ihan törkeenä sielä! Ei oo ikinä tuntunu niin pahalta Ruississa se tupakansavu ku tuola, ei meinannu raitista ilmaa löytää koko alueelta. Tosi inhottavaa. Sit se oli vähän tyhmää, et sielä tosiaan saatto soittaa se kolme päällekäin jossain vaihees ja jossain vaihees saatto olla viidentoistaminuutinkin tauko, ettei kukaan soita missään. Järkeä? Mut niin, en usko et mun fiilikset johtuu pelkästään siitä et yöl oli kylmä ja se ärsyttää, muutenkin oli sekava alue, kaks päivää siel joussu, eikä silti oikein hahmottanu aina et minne pitää mennä et pääsee jonnekin, vaikka mulla on yleensä hyvä suuntavaisto. Jos mua nyt käskettäis piirtää se festarialue ja sijottaa sinne lavat ja jotkut kojupaikat ja jotakin, niin empäs osais.

Mut oli kivaa käydä pohojanmaalla ja nähtiin extreme ruutsonit! Jussi kävi puhuuki sille laihemmalle, [sori, en osaa niitte nimii] koska se oli ollu Jussin serkun häissä. Niin ja Seinäjoki on nätti paikka, ihania taloja ja ihania kahviloita, puistoja ja kaikkee <3. Voisin muuttaa sinne muutamaks vuodeks vaikka.

Kotona sit pelasin vähän simssiä. Ja jutusta tuli pitkä ja vaikeesti luettava, lähinnä kirjotettu itelleni :D. Kiitos ja heihei, ens vuonna jonnekin muualle :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.