IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

"hei sä otit kameran kamerast!"Keskiviikko 22.11.2006 23:48

Lupasin Amandalle et kirjotan pitkästi. nooooh.
Aamulla heräsin joskus aikasemmin kun piti ja olin et aah ihanaa saa viel nukkuu. Sitkun piti herätä, kirosin vaan ja heittelin juttui ja nousin ylös.
Sitte ööö, menin alakertaan jota ennen puin päälle ja pistin hiukset ponnarille ja ja ööö, lähettiin iskän kaa ajelemaan espoonkeskustaa päin.

Sit tota menin kouluun ja dancetunnille, valittelin kipeetä kurkkua jossa kasvaa syöpäkasvain ja tota tanssiittiin vähän je ravisteltiin toistemme jäseniä.
Sit oliki ryhmänohjaus ja Päivö hehkutti postilaatikkoo ja sitte oli ruotsii ja meinasin kuolla kun oli niin kaamee olo.
Sit löyty bilsaa enkä muista sielt kyl mitään, ainiin, kookossaaret! Ja sit kaikki oli aina sillon oikein kun joku sano väärin ja päinvastoin.
Sit oli äikkääki ja siel kaikki väännettiin rautalangasta. Ymmmärsin nyt jo jotain.

Sit menin Amandan mukaan näyttää sen ruotsinjuttui maikalle jonka jälkeen rynnättiin bussipysäkille, enkä muuten mahu pylvään välistä vieläkään ;// Ja sit vähän mentiin bussil ja kerroin Amandalle murhista ja mentiin meille ja oli lätäkköi ja sit Amanda näki meiän kissat! Se tais huutaa "Ihana!" yhtmont kertaa kun mä sanon ihana kuukaudes tai kahes ;D

Ja sit en jaksa enää kertoo kun tää on jo ihan tarpeeks pitkä ;D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.