IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

17.08Torstai 23.11.2006 14:48

En voi kuunnella musaa kun iskä tekee töitä ;//
Voisin kuunnella kyl jos jaksasin tyrkätä noitten kuulokejutskien johdon koneeseen, mut en jaksa kun se on tuol takan se reikä johon se pitää änkee.

Mullon ihan semmonen fiilis et mun sisäl on joku juttu, jota en oo viel tajunnu mikä se on ja kun tajuun sen ja osaan kehittää sitä, musta on vielä joskus hyötyy monelle ^^

ja sit, menin jutustelee ton kuviksen maikan kaa ja olin ihan et voi jeesus, saan niin huonoi kun en oo taas vaihteeks jaksanu kauheesti keskittyy noihin töihin ;D Mut sit se totes; "Nuo kaksi ensimmäistä työtä on ehdottomasti kymppejä [täs välis olin ihan O__O] ja nämä kaksi viimeistä ysejä." Olin ihan et mitäs helvettiä ja sit olinkin tosi ilonen!

Ja sitte, Minna lainas mulle Moa Martinssonin [tms.] Äiti Menee Naimisiin kirjan. Ja luultiin et se on ihan paska, mut se onkin hyvä! se pitäs vaan saada tänään luettuu, oon lukenu joku kolme lukuu melkeen ja viel 21 lukuu jälellä. Ja tehä viel kirjaesseeki, haluisko joku kertoo et mikä se kirjaessee on?

Ja sit huomen pääsee viel lottoo bilsaa! Siit kokeest ei kyl oo mitään paineita ;D Ja sit perjantain vissiin ehkä Amanda tulee mukaan lujikseen ja käydään vähän rei'ittää mua ennen sitä lujista ja sit meen Amandalle yöks ja lauantain Amanda menee silppuria leikkimään, eikun leikittämään silppureit, kisauttamaan.

Ja siiiit! Pitkäst aikaa on just hyvä fiilis! oli eilenkin! Tänään tykkään kauheesti monista! Ja ei enää oo niin yksinäinen fiilis kun on ollu jo nyt muutamat kuukaudet! jee! alan olla terve taas ;D vaikka onkin surullista kun dancekurssi loppu ;//

Ja aika kätevää kun ei Amandan tarvii tehä tunnusta galleriaan, vaikka se yks päivä itkikin kun kaikil muil on ja sil ei, koska siit on kuva finmatkojen sivuil BAMSENALLEN KAA! ja sit mä kirjotan sen puolesta tänne päiväkirjaankin juttui.

Niin ja yrttipatongitkin vielä! Äiti osti mulle semmosii. Vitsit elämä on kivaa ;D Outoo todeta näin niin pitkästä aikaa. Ja sit on viel kivaa pitää huiviikin pääs niinkun aina vaan kotonaollessa teen! Vitsit ;DD Tänään te ette saa mua huonolle tuulelle kukaan! Lälläsläää! tai ainakaan muutamaan tuntiin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.