IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

vjlbnsvönbTorstai 04.10.2007 00:36

Voisin kans kertoo mun ja Minnan toilailuista tänään :D
Ensinnäkin kun näin sen, se vaan nauro ja oikeestaan nauro lähinnä koko ajan ja oli hieman vajaa tai jotain välillä, mut ei se mitään :D Sanoin et tekee mieli roskaruokaa ja minna sano et mennää hesee, no lähettii. Minna; "hehehehehe ihiihihihi mä en oo jutellu sun kaa pitkään aikaan hihihihihihihiii" must se ei ollu niin hauska juttu ku minnasta.

käytiin ostaa munkkei ja hesessä oli vähän levottomia juttuja liittyen mm. mormoneihin, ylläri. Limu oli myös märkää. Noh, syötiin siel niin joku reilu tunti ja sit ooteltiin et jaksettais niitte remuaterioiden jälkee syyä ne munkit. Oli aikaa enää noin viis min mun bussin lähtöön ja päätettiin et istutaan viel tunti. Noh, kahta yli minna kattoo kelloo ja totee et minsa aikaa kerkii junaan, ei jaksa eikä kerkee. Sanoin sille et mun tarvii silti mennä 10 yli meneväl bussilla ja se sano et joo. Lähettiin sit joskus 6 yli hesestä ja minna totee et tuol meni kyl joku bussi, jossa luki peräs 86. Aattelin ettei se voi niin aikaste lähtee, mut niin se vaan lähti :D Eli myöhästyin. Molemmat myöhästyttiin. Noh, lähettiin sit kattoo, et monelt menis mulle 18, jol voisin mennä Jussille ja siinä sitten matkalla pysäkille ajo 18 ohi, eli se ei ollut vaihtoehto, vaikka niitä suhtkoht usein meneekin. Noh, sitten mentiin kattoo et menis juna kyl kohta ja mentiin venailee junaa, koska minnankin juna oli tulos kohta. Mun junan aika tulla oli 27 yli ja viel 26 yli me istuttiin ja naurettiin lipunmyynti jutus, totesin et mun pitäs varmaa mennä ja minna sano et mee vasta sitten ku kello on 26 yli ja sitten se huomas että kello olikin jo 26 yli ja hihihihihhehehehehahahahaha olipas hauskaa minnalla taas.

Hyvästeltii sit ja mentii kumpikin omalle raiteelle. Kun olin kävelly portaat alas raiteelle kaksi, näin jonkun tutunnäkösen tytön ykkösraiteella, hei se oli minna! ja sit mietin et mitähän se siel tekee, kunnes tajusin et olin sen kaa just äsken :DDDDDD oli pakko soittaa sille ja kertoo tää asia :DD no mutta että sellasta säätämistä tänään ja jussi on nätein <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.