IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nbdfnbäzKeskiviikko 10.10.2007 20:27

Noniin, selitystä :D

Aamulla heräsin siis ihan hyvin ja huomasinkin et hiukset on likaset, joten suihkuun kouluaamuna, josta en pidä, koska hiukset ei kerkii kuivuu ennenkun meen kouluun. Kävin suihkus ja söin jotakin, hain soittimen, joka oli ollu latautumassa, mutta jostain kivasta syystä eipä ollutkaan latautunut. Virtaa oli ehkä kuudelle biisille ja ne sitten kuuntelinkin.
Pysäkille kävellessä mietin et onpas kivaa kun lähin oikein ajoissa pysäkille ja saa kävellä ihan rauhassa, aurinkokin paisto ja oli lämmintä. Siinä sitten kun kello näytti niin paljon, että bussi on jo 10min myöhässä, soitin äitille joka sano että bussi oli menny siitä ohi jo aikoja sitten. Että jee, ihanaa kun bussit noudattaa aikatauluja. Noh, äiti sano et se soittaa mulle kohta ja jäin istumaan kivelle bussipysäkille. Ja sitten loppu se akku soittimesta ja kirosin vähän, jonka jälkeen aurinko meni pilveen ja alko tuulla. Tuli myös kylmä. Onneks Jussi lähetti piristävän tekstarin. Tekstasin myös Minnalle, etten tuu enkuntunnille, koska en yksinkertasesti pääse.
Sitten äiti kurvas pysäkille autolla ja olin et jes, pääsen kouluun, mut se sanokin ettei se mua kerkii sinne viemään, mut haki mut vaan pois pysäkiltä, no jes. Se vei mut sit pakiksen koulun pysäkille odottaa, jeijee. Siellä oli niin HELVETIN kylmä, oikeesti olin ihan jäässä ja tärisin. Onneks sit bussi tuli joskus ja pääsin täysin turhalle terveystiedontunnille ja syömään. Ruokalassa oli kyllä hauskaa. Tärisin vielä terveystiedontunnin jälkeenkin. Opittiin Minnan ja Mantan kaa että alkoholinvaikutuksenalaisuus alistaa sukupuolitaudeille, koska kondomi voi unohtua. Sit tt tunnilla oltii vaan koneilla ja kävin sit kattoo wilmaa, ku Minna sano et numerot on jo tullu, ja SITTEN se hetki kun huomasin että olin saanu KYMPIN USSAKOLMOSESTA! mun ensimmäinen lukuainekymppi lukiossa! olin ihan shokissa ja noi muutkin ihmiset iloitsi mun puolesta ^^
Sit matikantunnille ja laskettiin vähän kaikkia opintotukia ja semmosta, mietittiin et vois olla ihan hyvä juttu muuttaa vuokralle ku asumislisä on ihan mukava.
Sit mentiin juhlistaa mun kymppiä mäkkiin Minnan kaa ja haaveiltiin lomamatkasta ens toukokuussa :D

Että sellaisia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.