IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

liikennevaloiTiistai 16.10.2007 13:11

Tänään puen punaisen paidan päälle, jotta koko maailma tietäisi, mitä tein kiinalle, no ei, kun siksi, että koko maailma tietäisi, ettei mua tartte ees katella sil silmäl :) ja sit kans siks, et kaikki muutki tekee niin ;( tai ainakin puolet kaikista ja kaikki meinaa meiän lukiossa opiskelevia. Eikä ne kaikki, eli puolet, laita punasta paitaa, jotkut laittaa myös vihreen tai keltasen. Minna vois laittaa keltasen.

Söin äsken aamupalaks danone-jugurtin, yleensä ne on ällöpahoi, koska ne on niin makeita, mut tää ei ole, ihmeellistä. Nyt soi just Right Said Fred - Bombay Moon, joka on kivan pirtee näin aamusta ^^

Oon kans pienenä jo miettiny, et mitenhän lämminvesivaraaja toimii? en oo ikin kysyny keltää, enkä itte koittanu selvittää asiaa, ehkä joskus mä tän arvotuksenkin tiiän.

Mut arvatkaapa mitä, enää neljä päivää! eli saman verran kun tähän mennessä on jo menny, möhmöh, eli pitkä aika, ainakin tuntuu siltä. 89ii <-- Mustikka kävi kirjottaa tommosen salasanan. Se haluu selkeesti viestittää tolla, että mä oon syntyny vuonna 89, eli täytän 18 tänä vuonna ja se on aika kauheeta, eli tommonen ii, eli kiljuminen.

Täytyy sanoo, että olipa harvinaisen mielenkiintonen merkintä, ne on aina sillon ku on aivot narikassa samalla kun kirjottaa.

Ja voisin viel edittaa et viime merkintään liittyen, en vihaa emoja tai mitään, en vihaa ketään, en ees inhoo, eikä mua ees ärsytä, ei mitään negatiivista, mua vaan huvittaa toisinaan :D Ei ne ihmiset yksinään, vaan tuo koko ilmiö. Oon aina ollu sitä mieltä et ihmiset saa olla ihan sitä mitä huvittaa, jos sitten joku ilmiö, johon liittyy puolen suomen 93-91 ikäset, miellyttää niin, että haluaa siihen mukaan, niin mikäs siinä. Oon kans aina ollu sitä mieltä, että ihmisillä saa olla mielipiteitä :D Että älkää nyt kaikki mahdolliset emot ja emon poikaset, jotka satutte tänne eksymään [tiiän et teit eksyy ku mullon tossa vieraslista :D] luulko etten tykkäis teistä, varmasti ootte mukavia ihmisiä, niinkun uskon et oikeesti lähes jokainen on, kun tutustuu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.