IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Eilistäkin.Lauantai 26.11.2005 17:01

Koska eilen en kirjottanu, niin kirjotan senkin puolesta nyt. Siiiiiis, eilen, matikankoe, alotetaan sille, osasin tehdä kaksi tehtävää, KAKSI ja loput meni sitten ihan heittäen. Hyvähyvä, toivon etten pääse läpi, jotta pääsen uusimaan kokeen. Mut jos tulee vitonen tai jotain, meen jouluna korotukseen.

Matikankokeessa menestymisen kunniaksi lähdimme Ipsun kanssa mäkkäriin, jossa tämä viisas poika söi pillin, todistusaineistona myös video asiasta.

Tämän jälkeen lähdimme kävelemään pysäkille, tarkoituksena suunnata kohti jperää, oli vielä aikaa, kunnes bussi olisi tulossa, joten hävisimme giganttiin, tai meidän piti hävitä, mutta tie veikin sotkaan, eikun askoon! Siellä sitten kuljeskeltiin ja Ipsu selitteli aika kovaan ääneen; "Eikös tämä sopisi todella hyvin makuuhuoneeseen?" ja myös kyseli; "Äiti? Miks täällä haisee?" Mulla meni oikeesti mennä hermot tähän ylivilkkaaseen kuusitoista vuotiaaseen. Sängyillä pompittuamme, ja sohvia kokeiltuamme lähdimme kohti pysäkkiä.

Bussiin päästyämme sain hyvän idean, ehdotin että Ipsu yrittäisi olla koko bussimatkan hiljaa ja paikallaan, kyllä se sitten aika kiltisti totteli. Onneksi kotiovelle kun päästiin, poika hieman rauhoittui, tai siis rauhoittui, en olisi varmaan jaksanut kauemmin :D

nono, Ipsu lähti potkimaan palloa, eli fudisharkkoihin, eikun hetkinen, sillä oli lihaskuntohomma, eli ei se potkinukaan palloa varmaan. Lähin kotiin samaa matkaa, ja alkoi tuntua pahalta, päätä särki, väsytti ja silmiä kirveli, kun pääsin kotiin, huomasin että omistan kuumetta. Noh, kerrankin perjantai-ilta kotona.

Puol kaheksanmaissa Ipsu tekstaa et pitäs mennä niille, pää oli ihan sekasin, joten en hirveesti muista :D Oli niin kuumeinen olo. Tekstasin takasin, etten voi tulla koska on kuumetta. Noh, Ipsu tuli meseen, ja valitteli, että miten sen täytyy mennä lujikseen sitten yksin. Musta tuntu pahalta, että se joutu menee sinne yksin, kun yleensä mennään aina kahestaan. Rupesin sitten miettimään vaihtoehtoa, että otan lääkettä [jota en ikinä tee] ja lähen lujikseen. Kerroin ehdotuksesta Ipsulle ja se sano tulevansa mua senttiin vastaan, koska oon kipee ja mua pelotti vähän lähtee sinne hyörii pää sekasin perjantaina :D Noh, kello oli 20 yli kaheksan, eli 10 min aikaa purkaa leirikassi [en kuulemma saanu lähtee minnekään ennenkun puran sen, leiristä ainakin 2 vk aikaa :D] syödä, pukea ja kaikki. Olin aivan varma etten voi keritä bussiin, mutta juoksin, kaaduin :D ja juoksin ja kerkesin bussiin.

Meinasin nukahtaa bussiin, mutta onneksi heräsin ennen pysäkkiä ja jäin kyydistä, herättyäni huomasinkin, ettei näöstä ollut hirveesti jäljellä, näin melkeempä vaan autojen valot, liikennevalot ja siis, kaikki valot :D Istuin sitten pysäkille oottamaan että tulisi joku bussi jolla Ipsu tulis turvaamaan mun liikkumista kun hieman pelotti esim. ylittää tie, kun ei siinä ollu ees liikennevalot toiminnassa. Siitä tuli 82, joka pysähty, mutten nähny Ipsua, noh, tuli 27, se ajo kovaa pysäkin ohi, ihmettelin että missä se oikein on. Ja sitten tuleekin mustapätkä, en muista, mutta seuraavan kerran olin joku 15 minuuttia myöhemmin toisella pysäkillä. Tekstasin Ipsulle, etten oikein nää mitään, enkä tiiä, että missä pitää jäädä pois, koska en nää. Onneksi bussejen numerot on sellaset valot, niin nousin sentään oikeeseen bussiin. Nousin bussiin, enkä nähnyt edes bussin toiseen päähän, vaikka bussissa valot olikin, kaikki oli sumeeta. Rupesin sitten bussissa miettimään että pitikö Ipsun tulla auttaa mua, tulla vastaan senttiin vai olinko vaan nähny unta kun nukuin bussissa, tai kuvitellu tai jotain. En oikeestaan vieläkään tiedä että miten se oli. Oisin kyllä toivonu että se ois ollu siellä, ei ois pelottanu niin paljoo, kun ois voinu pitää kädestä kiinni, kun ylittää tien, ja joku ois kattonu bussit ja missä jäädä, mun puolesta.

Joka painoi nappia ja arvioin ajan, kauan olin istunut bussissa ja päätin että jään, onneksi jäin, koska satuin oikealle pysäkille. Kävelin iloisesti lujista kohden, ja näin Riikan, joka tuli vastaan. Noh, sitten olin lujiksessa, näin ihmisiä ja kaikkea, tekstasin Ipsulle, että pääsin perille lujikseen. Ja sit tää suuttuu mulle tai jotain et menin lujikseen, kun piti mennä niille. Olin aivan sekasin, koska mun mielestä me puhuttiin mesessä, että tuun, ettei sen tarvii mennä lujikseen yksin. Noh, hartaus alko ja tää yrittää saada mua kävelee niille, en voinu kuvitellakaan lähteväni kävelee sinne yksin, koska en oikeesti nähny mitään muuta kun valoja. No, onneksi Ipsu sitten tuli vastaan ja pääsin turvallisesti niille katsellen tummaa hahmoa lähellä, ja kuunnellen askelia. Horjahtelin kyllä muutaman kerran.

Sisälle kun päästiin aloin näkemään paremmin pikkuhiljaa, ja joskus kahentoista jälkeen näin jo. Juteltiin asiat selviksi, ja Ipsu ehdotti, että jos jäidin yöksi, noh, jäin sitten yöksi.

Nukahdin, ja nukuin varmaan tunnin, tai ainakin se tuntu tunnilta, kunnes Ipsu tulee repii mua ylös klo kaks yöllä, että pitää mennä syömään. Ennenkun päästiin huoneesta ylös, tanssahdeltiin siinä jotain melkeen valssia tai tangoa tai jotain.

Kun olimme syöneet, tulimme takaisin yläkertaan ja halusin mennä nukkumaan, menin nukkumaan :D Ja sit olin kyllä niin väsyny, etten muista, ei kait mitään, nukuin ja heräilin välillä ja musiikkia soi? :D

Aamulla herätyskello soi klokkan niiu. Nurisin vaan, että mut pitää herättää vasta 15 vaille kymmenen [kymmeneltä Ipsun iskän piti tulla hakemaan Ipsua sinne, joten munkin piti kadota sillon, tai no, Ipsu sano, että oisin ihan hyvin voinu jäädä nukkumaan vielä ja lähtee kotiin sitte omia aikojani, mutten viitsiny :D] Noh, pääsin siinä sitten joskus ylös, puin, laitoin hiukset kiinni ja jaja, menin alakertaan ja mentiin ulos Ipsun kaa, hyvästeltiin ja lähin kotiin, kävellen. Tekstasin kyllä äitille ja iskälle, että jos ne vois mut tulla hakee tosta jostain matkanvarrelta jos lähen kävelee.

Hyvin äkkiä huomasin, ettei mun polvi kestä kävelyä, eikä pääkään, tasapaino alko heittämään, kävely oli suoraansanoen yhtä tuskaa. Pakko oli pysähdellä vähän väliä, ja ajattelin ettei se oo tärkeetä, että miten nopeesti kotiin, pääsen, onhan tässä kokopäivä aikaa, joten kävelin hyvin rauhallisesti. Kyllä mä sitten kotiin pääsin ja matkalla lumiukkojakin tein, ei kestäny kun kaksi tuntia se matka :D

Kun olin noin kilsan päässä kotoonta enää,
äiti soittaa; "Kymmentä yli 12 lähtee kasikutonen keskustasta"
mä; "no sepä kiva"
äiti; "mis sie oot?"
mä; "pysäkillä"
äiti; "missä pysäkillä?"
mä; "kunnarlan"
äiti; "aijaa, miten sie jo sinne kerkesit?"
mä; "kävelin"
äiti; "mistä?"
mä; "järvenperästä"
äiti; "miten sie jo kerkesit kun isi äsken sano et siut pitäs tulla hakkee"
mä; "tekstasin jo ennen kymmentä!"
äiti; "aijaa, isi sano et se sai sen tekstarin vasta nyt, no mut, tuu kottiin nyt sitte, moikka"
mä; "moi"
Menin kotiin, söin, kävin koneella, laulelin äitin kanssa ja sellasta, ja nyt vois tästä mennä vaikka nukkumaan, illalla vielä naapurissa tuparit ja noi tuolla olkkarissa puhuu juuri tällähetkellä että otettaisiin musta kissanpentu <3 Kun näitä kissoja VASTA neljä on :D

Siinä siis mun päivä tähän mennessä. Ja eilinenkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.