IRC-Galleria

Elämme eeppisiä aikojaTorstai 08.03.2012 16:31

Eilen oli "viimeisen teini-illan" -bileet kun rakas ystäväni Tuomas on tänään 20 vuotias. Aloteltiin kämpillä ja pieneen hiprakkaan saavuttuamme siirryimme ah niin freeshiin Kulmabaariin.

Kellon lyödessä 12 kaikille meille pubin viidelle naiselle tuotiin ilmaiset mustikkashotit "naistenpäivän kunniaksi". Lisäksi miekkoset tarjoilivat onnellisina meille tupakeitaan kun oli 20-vee bileet ja vielä naistenpäiväkin! Vallan mainiota. Jossain kohtaa iloiset miekkoset olivat siirtymässä toiseen läheiseen pubiin ja tulivat sanomaan meille kaikille heihei. Suureksi onnekseni se vanhempi ja juopuneempi yksilö alkoi siinä lääppiä ja tarjoutui kovasti pussailemaan. Kieltäydyin kauniisti niin kappas kun heti oli naama mutrulla "tää ei oo riittävän kännissä" tai vaihtoehtoisesti "tää ei perkele annakkaan nii helpolla".

Eeppinen matkamme siirtyi kulmabaarista piakkoin takaisin kämpille jossa musiikki alkoi soida ja muuta mukavaa. Siinä kahden aikaan aamuyöstä simahdin lattialla olleelle patjalle tyynynäni iso nalle. Aamulla heräsin 6:30 ja tajusin että olin nukkunut tyytyväisenä patjalla ja vieressäni istui Joonas ja Tuomas hereillä kuuntelemassa musiikkia tietokoneelta, jonka edessä sattumoisin nukuin. Mielenkiintoista, siinä he onnellisina olivat koko yön bailanneet...

Ei siinä mitään ihan mielenkiintonen ilta ja muuta mukavaa. Seittemän jälkeen aamulla lähdin ajelemaan kotiinpäin tyytyväisenä ja suuntasin kotona piipahtamisen jälkeen tallille. On muuten mukavaa talleilla pienessä edellisillan bilepöhnässä...

Vallan loistavaa naistenpäivää kaikille ja hyvää synttäriä Tuomakselle vaikka vittuako se tätä lukee ku sillä ei oo konetta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.