IRC-Galleria

F-3000

F-3000

Viallisten androidien äiti

Youtube-hömppääPerjantai 10.10.2008 00:31

Rakastan parodiaa yli kaiken... <virne>

Hevin ystäville, eritoten!

http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY

Eilen opittua...Torstai 18.09.2008 17:01

Opin hauskan pienen jekun CSS:stä, kun ihmettelin että miksi elementti, jonka html-koodi on täysin oikein, ei näy laisinkaan. Jos käyttää <body>:lla taustaväriä mutta ei määrittele z-indexiä, niin ei kannata käyttää negatiivista z-indexiä missään sivun elementissä, koska se saattaa "hauskasti" sijoittua body:n taakse. Kaikista ovelinta tässä on, että Firefox (3) kotonani näytti sivun juuri kuin tarkoitin, kun taas enollani ja klubilla (FF 2) tulos oli yllämainittu elementin katoaminen.

I write code!Perjantai 22.08.2008 06:51

http://www.atkkierratys.com/img/saatopaneeli.png

Että jaksaa koodailla taas vaihteeks... tyyliin 12h putkeen, vois käydä syömässä väliin.

Mission f*ing difficultMaanantai 11.08.2008 17:01

Eräs raivopää särki kannettavansa virtalähteen, ja mie sit päätin ottaa ja kurkistaa sisään, josko pystyisin sille mitään tekemään. Yhden asian ainakin voin sanoa 100% varmuudella: näitä ei oo tarkotettu korjattavaks. Ensinnäkin kuori piti särkeä, jotta sen sai auki. Toisekseen, tuo on niin pieneen pakattua tavaraa, että kannettavatkaan ei ole yhtä tiiviiseen pakettiin sullottu. Jäähdyttäjänä/kilpinä toimivat kuparilevytkin on osa piirilevyä. Laatu ei tosin ole mitään älyttömän hienoa, kylmäjuotoksen näköisiä siellä täällä. Ja tuo julmetun iso konkka selittää miksi tuo ledi loistaa niin(kin) kauan vielä sen jälkeen kun piuhan on irrottanut seinästä.

Mut nyt meen päikkäreille...

Millainen vanhempi olet?Torstai 24.07.2008 15:50

Luomuvanhempi
Uskot, että lapsen kanssa pärjää, kun on oma itsensä ja tekee asiat sekä vaistonvaraisesti että luonnonmukaisesti. Onnellinen lapsuus ei mielestäsi ole kiinni materiasta, tärkeämpää on vanhemman aito läsnäolo. Tätä filosofiaa haluat väittää lapselle myös kulutusvalinnoissasi.

Hyvät puolet: lapsi oppii moniarvoiseksi.
Huonot puolet: joskus olisi kiva leikkiä legoilla käpylehmien sijaan.


http://poll.mederra.com/testit/millainen-vanhempi-olet


Notta perkele, mun lapsihan leegoilla leikkii, jos se musta kiinni on.

Travianiin liittyen...Torstai 24.07.2008 14:47

"Siinä vaiheessa kun istuu non-stoppina koneen ääressä ja jatkuvasti päivittelee tuskastuneena travianin sivuja jotta pääsee tekemään seuraavan asian, tietää että voisi lopettaa."
The Prophet - This Fucked Up Sound
(Thunderdome XIV)

(ei osaa kirjoittaa... XIV eikä IIV...)

Ihminen ja sen julmuus...Lauantai 05.07.2008 14:00

Törmäsin taas islaminuskon aiheeseen nimeltä "kunniamurha". Mitä kunniallista siinä on, että surmaa oman tyttärensä, tai sisarensa? Miten jumala voi olla "armollinen" jos hän vaatii tällaista? Törmäsin myös videoon jossa oli Irakista, ja siellä vallitsevasta uskonsodasta Siiojen ja Sunnien kesken. Sunnien jättämä tappouhkaus-kirje oli allekirjoitettu "armollisen allahin nimeen". "Jos et lähde täältä, tapamme sinut, perheesi, ja lähisukulaisesi." Itse ymmärtäisin armollisuuden tarkoittavan sitä että naapurin annetaan uskoa mihin lystää. Miten kukaan ihminen voi kuvitella, että hän voisi tuomita jumalan puolesta?

Ja jos muslimien pitää tulla tänne, niin miksi sitten oma tytär pitää surmata, jos hän heilastelee ei-muslimin kanssa? Miksei sitä voi jäädä perheinensä sinne missä moinen riski on minimaalinen? Kaksinaismoraali tuossakin loistaa siinä, että "länsimaalaista kulttuuria" kartetaan viimeiseen asti, mutta länsimaalaisen kulttuurin tuotteet kyllä omaksutaan ongelmitta.

Miksi muslimien pitää olla niin sairaita ja väkivaltaisia?

Muistoja...Torstai 19.06.2008 17:40

"It's rather astonishing how the world has changed over twelve years... I still remember clearly how excited my uncle was, when he bought a computer-magazine which contained CD with an update to an application/a game he favored."

Ihan pakko...Perjantai 06.06.2008 05:30

"Siinä vaiheessa kun itse ei suhtaudu asiaan(/suhteeseen) hirveämmin seksistisesti, se saa kaikki "vaan pillun perässä"-kommentoijat näyttämään perversseiltä..."