IRC-Galleria

Örppä..Perjantai 02.06.2006 01:52

Jup..

Tiätteks, elämä on niin kummallinen asia.. Täl hetkellä mul tuntuu sillai yleisesti elämä menevän suhteellisen hyvin ja 'tasasesti' niinku että on töitä sopivasti, about, ja näkee ystävii ja kavereit.. ja tietty tulee sillai jotai luettuu ja muuta.. ja tänään kävin kans salilla ekaa kertaa kuukauteen about.. vaik pitäs käyd viikottai.. mut oli kiva päivä tänää.. Lindkullassakin oli kivaa.. meno oli sekopäistä.. jutut oli sopivan 'tasokkaita'.. ynnä muuta.. oikeesti ku oon vaan niin ilonen siit et käyn vieläkin siel.. ja sillai, koska siel on niin ihania ihmisiä ja näin..

Mutta..

Asiasta eteenpäin.. Edelliseen tekstiini palaten ehkä.. olen edelleen pihalla tämän erään henkilön kohdalla.. eli tän kohal, joka yhtäkkiä jotenkin sillai ilmaantuikin ajatuksiini ja jonka käytöksen kohdalla en tiedä oikein.. välillä meiän välillä tuntuu jotakin olevan, välillä ei.. ja sillai että joo.. niinku sillai et olen pihalla.. mut kuitenki sillai rauhalline, et katotaa mitä tulee ja tuleeko.. en ota paineita.. Elämä on elämistä varten kuiteki oikeesti sillai..

Ja niin.. viikonloppuna on sit koulujen päättäjäiset.. ja väki juhlii.. katotaa mitä siitä tällä kertaa tulee.. tietty voi toivoo et on hyvä sää, ni juhlinta on sillai mukavampaa.. mut nii.. aina se hyvä sää olis kiva..

Mutta.. jotain kummaa mun elämässäni sillai on käyny/käymäs, että alan oikeesti huomata just olevani pihalla ja kummissani asioista yhä enemmän yhä kasvavasti.. ja tääkin juttu just.. en tiä.. olen vain niin sekaisin.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.