IRC-Galleria

Letters from Los Angeles part. 2 Lauantai 17.05.2008 11:36

Hei taas.

Viikko kolme Los Angelesissa lahenee loppuaan. Kaikenlaista on tullut koettua, mutta pahinta on ehdottomasti tama kuumuus. Ugh. Asustelen eraanlaisessa kattohuoneistossa, jossa ei teknisesti ottaen ole ovea vaan vain reika lattiassa josta mennaan ylos ja alas. Siella on tajuttoman kuuma!
Tanaan olen maannut koko paivan sohvalla ja katsellut Futuramaa, eraan sattuman takia, joka sattui eilen. Auts. Ehdotan, ettei kukaan koskaan kokeile 15 shottia suklaa Vodkaa tunnin sisaan kahden shotin annoksina. Eka kerta ikina, etta voin sanoa etten muista ihan koko iltaa.

Mutta hah, ei silti vielakaan ollut minkaanlaista paansarkya, maha tosin oli hiukan pipi. :p
Kai sekin voidaan laskea krapulaksi. Ugh. Never again.

Postikortteja! En ole loytanyt mistaan! En Glendalen ostoskeskuksesta, en Walmartista, en Ralphsista!!! Mita helvetin pelia tammoinen on!! Mutta odottakaa vain, kylla mina lahetan ne ennenkuin palaan Suomeen! Varmasti, kunniasanalla! :)

Pojat (Michael, Chris ja Martin) lahtivat kauppaan ehka tunti sitten, kai tulevat kohta takaisin. Mina olen liian vasynyt ja liian heikkona kavellakseni kilometreja kauppaan. Niskaan sattuu ja paassa on kuhmu. Ei kannata kaatua suorilta jaloilta. Kahdesti.

Jos loydan jostain kaapelin jolla saan kuvia kamerasta koneelle, laitan muutaman tanne, ehka jopa Michaelista. Vaikka sen jalkeen saisin varmaan kuulla kunniani! Anyhow, ensi perjantaina Las Vegasiin (Damn, not 21 yet. :(). Hihii.

Love you all,
Laura

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.