IRC-Galleria

np. Evanescence - HauntedMaanantai 16.04.2007 02:36

En tiiä miks kirjotan tänne :p
onhan mulla päiväkirjakin, ihan semmonen mihin voi kirjottaa ja pistää piiloon ettei kukaan näe. Mut kirjotan silti tänne. Ikinä en vois avautuu jostain ns henk.koht asioist tänne O_O mut ees jotain kun saa purkaa, ni jotenkin, se on vaan kiva tapa purkaa itseään :D

Oon tehny ihan vitusti AMV:itä Final Fantasyyn nyt kun oon ollu lomalla. Oon tehny niitä kyl ennenkin, mut nyt muutamas päiväs on syntynyt 7 :O enemmän tai vähemmän hyviä tai huonoja :) Jos jotain kiinnostaa katsoa (mitä epäilen) niin tässä teille linkki.

(http://lorel.gametrailers.com/gamepad/index.php?action=fanmovs)

Viimeyön vietin marikan luona juoruumassa ja sit aattelin etten nuku. Noh kuudelta pääsin kotiin ja pelasin kymmeneen asti Final Fantasy XII peliä, josta oon menny ehkä vasta about puolet vaiks olen pelannu sitä jo ihan kauan :o (mutta siinä pelissä on vain yksinkertaisesti niin ylivoimaisen hyvä taistelusysteemi [vaikka sitä aluksi vihasinkin yli kaiken] että haluan kouluttaa niistä ukeista parhaita!) No mutta kuitenkin, kymmeneltä tein sitten ratkasevan virheen ja kaaduin sänkyyn ;___; se siitä valvomisesta!

Olen kuitenkin nytten aika väsynyt, kun olin kokoomassa tädille kenkähyllyä ja juomassa sen siiderit ;> Oli ihan mukavaa, vaikka joskus en vaan voi sietää sukua :o (Paitsi Jennyä tyksin aina <3 Ei olla nähty pitkään aikaan ;__;)

Huomasin muuten siinä sitä kenkähyllyä väsätessä että kiroilen oikeesti vähän liikaa >.>
Tosi kaunista sellanen "Ei vittu tää vitun paska tappi mee tähän perkeleen reikään saatana lyö ny sitä lujempaa. No vittu nojaa koko painolla saatana!" (Huomasin kyllä itsekkin kuinka kaksimieliseltä toi lause kuulostaa :p)

Musiikillisesti olen ollut aika köyhä viimeaikoina. Evanescence ja Breaking Benjamin soivat lähes taukoamatta ja tiedän kyllä et kyllästyn niihin hyvin pian. :__;
Myöskin ennen lakkiaisrumbaa pitäis pudottaa muutama kilo.... pääsen aina talvella pulskistumaan ENTISESTÄÄN (ihan niinkuin olisin ainoa... ;_;) ja se ei ole hyvä juttu se. Myöskin kaikki housuni ovat jostain kumman syystä kuluneet jostain kohtaa puhki ja käyttökelvottomiksi :o Täytyy ostaa uusia... Sitä hommaa vihaan eniten, housujen sovitus/osto keikkoja! Hameet on kivoja, mut ei sovi mulle ja silti mulla on niitä 123 :s

Nyt ajattelen ihan tosissani mennä nukkumaan, vaikka mieleni tekisi nyt hirmuisesti jotain herkullista animea tai final fantasya. Mutta huomenna on valitettavasti noustava ylös ja mentävä kysymään opolta, että saanko suoritusmerkinnän vai en... jos en, niin sitten baibai lakki ;___; (olen vähän angst tänään, vaikka on ollut tosi hyvä mieli monta päivää <3)
Pääsykokeissa olin Vammalassa, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa. Jos sisään pääsen (mitä epäilen kyllä vahvasti.) niin minusta tuleepi kultaseppä :>

On muuten alkanut hirmuisesti tehdä mieli katsoa jotain tosi karmaisevaa :O mut siis lähinnä taas liikutaan yliluonnollisissa vampyyreissa jne, ei mitään murhaajia mulle, kiitän.
Kun kaikki elokuvat ja muut on oleet hiukan, noh, ei niin säväyttäviä. Ihan muutamassa viikossa olen käynyt leffassa katsomassa Epic Movien (olen jo vanha, ei jaksanut naurattaa ;__;), the number 23 (oli mielestäni todella mielenkiintoinen, vaikka toisaalta ehkä myös lievä pettymys.) ja Mr. Bean lomailee (Mr. Bean ei koskaan petä :D).

Mutta, koska minulla on unen lisäksi myös hirveä nälkä taidan käydä syömässä ja mennä sitten nukkumaan :> Pelata en meinaa koska sitten koukutun tosi moneksi tunniksi ;_; olen himopelaaja, jos on hyvä peli! Rakastan tuota peliä niin paljon <3 Tosin ei sekään voita ihanaa rakasta, kultaista, mahtavaa, karvaista Ynkkistäni <3 Se on vaan niin, löysi auringon tänään ja awwz ;___; <3 mutta nyt! menen viimein jaarittelemasta!

Tai no en ihan vielä... Tai no laitankin nämä seuraavat mietteet ihan kirjoihin ja kansiin ilman että koko suomi pääsee niitä lukemaan :> mutta anyways...
see ya kiddies!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.