IRC-Galleria

eilinenSunnuntai 21.06.2009 15:34

meni ihan jees, poni oli vähän nuutuneen olonen. Tosin herätinkin sen vähän niinkuin kesken päiväunien. Onneks se tykkää hypätä ja imee hyvin esteelle, muuten ois voinu olla hankalampaa kun piti lyhentää laukkaa ja koota muutenkin aika paljon, jotta sai kaarteet onnistumaan. Olis ollu aika tuskasta jos poni ei ois pitäny laukkaa hyvin yllä.

Musta osaa hienosti tulla oikeella laukalla alas, silloin kun mä en liikaa ajattele sitä laukkaa niin annan oikeat avut. Jos mä ajattelen liikaa niin sählään jotain ja silloin tullaan jollain ristilaukalla tai väärällä. Tosiaan, aika tiukkoja kaarteita piti tehdä, mut ihan kivasti onnistu. Alkaa pikkuhiljaa löytyä ponnistuspaikat tänkin kanssa vaikka onkin huomattavasti vaikeempi kuin Katan kanssa, ehkä senkin takia että laukan säätely on vielä hankalaa. Että enemmän puomeja vaan peliin niin meikän silmäkin sopeutuu ;)

Ens viikolla hypätään jumppasarjaa ja sen perään varmaan laitetaan joku vähän isompikin este kun saadaan hyvät askeleet. Poni varmaan menee ongelmitta, kuskista ei oo takeita.
Sit seuraavalla viikolla pitäis hypätä taas rataharjotusta. Ja sinne tulis sit niit ämpäreitä ja maahauta (mustavesimatto), kavalettipalikoita ja tötsiä yms. esteiden alla. Luulen että ratsastajalle ne on taas pahempi paikka kuin ponille. Siihen harjotukseen pitäis vissiin tulla Päivin ja Ninninkin, ehkä muitakin??

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.