IRC-Galleria

Kyllä tuolla meidän lähi R-kioskilla noita pissaliisoja ja mopojonneja sitten pyörii aina lorvimassa ja aikaa tappamassa. Hetken siellä pelasin pokeria ennen monarin tekemistä ja eikös ulkoa kuulunutkin heti jotain vähä-älyistä mölinää ja en kovin suurella innolla odottanut että mitä sieltä ovesta oikein tulee. Ja sitten sieltä vaappui kaksi rumaa ja tyhmää pissistä (15-19v), vieläpä omat limsat käsissään, olivat tulleet omia limujaan kioskille juomaan ja lorvimaan. Ensin toinen pissis yrittää feikata tyhmästi ja läpinäkyvästi, veikkauskohdelapun ottaen ja kaverilleen puhuen että kuka tuon mm-veikkauksenkin voittajamaan tietää? Ja seuraavaksi saapastelee sitten Hevosurheilu lehden luo (vaikka ravit oli jo päättyneet aikaa sitten).

Istuvat sitten limujaan juomaan kioskin pöytään ja toinen tollukka sitten kysyy myyjältä että saako hän lukea Seiskaa? Ikään kuin R-kioski olisi joku kirjasto. Myyjä pelkää pissaliisa tollukan haistattelevan jos sanoo ei ja myöntyy. Seiskahan maksoikin tarjouksessa hurjat 2,25 euroa, mutta tyhjätasku on tyhjätasku.:DD Siinä sitten kaksi apukoulun priimusta juovat limujaan ja voi voi sitä idiotismin määrää mikä niiden suusta purkautuu sanojen muodossa. Baarissa käymisen, kännäämisen ja sekoilun ylistystä. Välillä soitetaan kaverille ja pian ajaa yksi pissis lisää iskän ostamalla mopoautolla kioskin eteen. Huikkaavat myyjälle (muka vitsikkäästi, mutta oikeasti ääliömäisesti) pitävänsä tupakkatauon ja lampsivat ulos kaverin luon. Taas kuuluu hirveä mölinä ja juputus, ulkoa siis tällä kertaa. Eivätkä siis ostaneet kioskilta mitään, kunhan lorvivat ja joivat limujaan.

Siinä missä fiksut ja lahjakkaat lapset/nuoret harrastaa jotain, kuten jalkapalloa, yleisurheilua tai ehkä soittavatkin jotain, niin retardit ne vaan lorvivat R-kioskilla limpparia juoden.:DD

Mutta mistä noita retardeja pissiksiä oikein riittää? Itse häpeäisin jos minun tyttäreni tai poikani lorvisi R-kioskilla omia juomiaan juomassa. Pitäisi se nyt lapselle/nuorelle opettaa että kioskille/kahvilaan/baariin ei mennä omien juomien kanssa, täytyisi nyt edes ne peruskäytöstavat osata.
Ei taida lasten kasvatus enää olla muotia, korvataan vaan ostamisella ja rahalla se oma poissaolo ja kyvyttömyys/haluttomuus kasvattaa lasta ja opettaa sille käytöstavat. Ja tietty kun lapsi on 15v niin heti ostetaan se mopo-auto, niin se menee nykyään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.