IRC-Galleria

Tarkoitus ja viisausSunnuntai 06.07.2008 08:33

Oman karmansa ymmärtäminen ja edellisen elämän syntien sovittaminen on tärkeää.

Rakkaus ja kumppanuusSunnuntai 06.07.2008 08:31

Media ohjaa ihmisiä kuin lampaita ikään, ihmisillä ei ole omia ajatuksia tai mieltymyksiä vaan media ajattelee heidän puolestaan. Siksi rakkaus ei enää ole nykymaailmassa mahdollista. Vaan ihmiset ovat robotteja, koneita jotka media ohjelmoi.

EristäytyminenSunnuntai 06.07.2008 08:29

Olen päättänyt eristäytyä taas kaikista ihmisistä vaihteeksi, henkiset voimani ovat näet loppu.

Yksinäisyys ja huono karmaSunnuntai 06.07.2008 08:27

Huonosta karmasta tuo yksinäisyys johtuu ja siksi onkin viisasta vain hyväksyä se. Olen tarkoitettu yksinäisyyteen, se on totuus.

Perskännit ohjelmassa tänäänLauantai 05.07.2008 23:08

Tänään aion vetää vaihteeks perskännit. Kotona juon ensin kymmenen kaljaa ja jatkan sitten baariin.

Before The Devil Knows You´re DeadPerjantai 04.07.2008 21:36

Otsikon mukainen leffa tuli katsottua, enkä kyllä voi sitä suositella. Sekava ja aivan hemmetin ruma elokuva. Ajallisia takaumia harrastetaan niin paljon eri hahmojen kautta, että elokuva sirpaloituu. Lopun kohtaus jossa isä Charles vielä tappaa poikansa sairaalavuoteeseen saatuaan tietää tämän olleen ryöstön takana jossa Charlesin vaimo kuoli, tavallaan alleviivaa vielä koko elokuvan rumuutta. En pitänyt tästä elokuvasta, vaikka näyttelijätyö olikin kelvollista.

ElokuvaaPerjantai 04.07.2008 06:15

Katselin elokuvan Alien vs Predator 2 Requiem. Elokuva oli ikävä kyllä mielestäni hivenen tylsä. Leffan painotus oli joltisestikin scifissä, eikä pelkkää actionia, mikä ilmeni varsinkin leffan alkupuolella, tapahtumat sijoittuivat siis myös maan ulkopuolelle, sekä myös predatorin teknologiaa, alusta ja jopa kotiplaneettaa esiteltiin viljalti pitkin elokuvan keston.
Juoni nyt tietystikin oli höyhenen kevyt, hatara ja saman vanhan toistoa (olihan kyseessä jatko-osa) ja siksipä elokuvan parhaiksi paloiksi jäivätkin muutamat kohtuullisen näyttävät Alien ja Predator toimintakuvaukset (varsinkin aivan elokuva lopussa olevat lyhyehköt sellaiset). Pidin ensimmäisestä Alien vs Predator elokuvasta paljon enemmän, tämä taas ei tarjonnut enää juurikaan uutta. Ei parasta scifiä ja action elokuvan puoleltakin löytyy parempaa kamaa jos taas sitä etsii.

Pikku iltapalaaPerjantai 04.07.2008 01:07

Valkkaripatonkia jonka välissä juustoa ja vielä lautasella erikseen paljon vihanneksia, kurkkua ja tomaattia sekä maitoa juomana iltapalana. Siis ihan terveellisimmästä päästä tällä kertaa.
Kunhan suihkussa käyn niin vois tosiaan terassille lähteä.
Pitkästä aikaa taas ollut lämmintä ja aurinkoista, which is nice. Nämä on terassi-ilmat jos mitkä.:)

LevyostoksiaKeskiviikko 02.07.2008 00:57

Pari levyä oli ihan pakko hankkia, ensinnäkin Blackmores Nightin uusin Secret Voyage ja Opethin Watershed. Muitakin olis tehny mieli ostaa, mut nämä nyt tällä kertaa. Opeth soikin väkevästi taustalla tätä kirjoittaessani.