IRC-Galleria

Kauhuhörhön aamupäiväTorstai 10.04.2008 19:26

Siitä onkin aikaa kun kirjoitin viimeksi irc-galleriaan, mutta tuskinpa kukaan on viiltänyt sen takia ranteitaan auki, tai mistä minä tiedän mitä Tšernobyl-lapset tekevät, saati heidän jälkeläisensä.


Uusimmat kuulumiset tulevat kuitenkin tässä:


DW meni telakalle ja uudistan sivustoa vastaamaan kysyntään. Uusimpia kirjoituksiani voi lukea Blood Ceremony Magazinesta, jonka ensimmäisessä numerossa julkaistiin Vampira-artikkelini sekä yksi kolumni.
Usvan kauhunumero on edelleen ladattavissa osoitteesta: http:www.usvazine.net

Ensi kesänä olen todennäköisesti Tampereen Finnconissa, mutta en tiedä lähdenkö vetämään kauhupaneelia kutsusta huolimatta.
Joka tapauksessa siellä on kirjoittajatapaaminen, eli porukka voi tulla avautumaan tai juomaan parit oluet kauhuhörhöjen seuraan.
Toivottavasti paikalle saadaan runsaasti alasta kiinnostunutta porukkaa!


Ensi elokuussa pitäisi tulla ulos Kosmoskynän kauhunumero, joka käsittelee laajasti kauhun kirjoittamista. Minulta on pyydetty numeroon muutamaa artikkelia.


Tänään puolestaan kävin YleX-toimittajan kanssa katsomassa Stephen Kingin uusimman elokuvan The Mist - Usva.
Toimittaja teki haastattelun ja juttelimme kaikkea kivaa kauhukulttuurista ja ylipäätänsä kauhuelokuvista. Mukana on myös elokuvan jälkeiset fiilikset.

Ohjelma tulee ulos: Ma 12.5 klo. 13.20 (13.30 virallinen aika) ja Ti 13.5 klo. 20.00.

Olen positiivisesti yllättynyt siitä, että kauhujutut ovat nyt uudessa nosteessa ja jopa media on kiinnostunut kotimaisen kauhun nykytilanteesta.
Olisikin äärimmäisen tärkeää saada ihmiset aktiivisesti osallistumaan tämän alan kehitykseen. Yksi tärkeä pointti olisi julkaista kauhumateriaalia alan harrastajille sekä alasta kiinnostuneille.
Koska alalla ei pyöri kovin kummalliset rahat, niin kaikki mahdollinen lukijapalaute ja yleisön aktiivinen kiinnostuminen toimii palkkana.
Tiedän monta lahjakasta kirjoittajaa, jotka ovat antaneet periksi yleisöpalautteen puutteen vuoksi.
Onhan se toki masentavaa kirjoittaa vuodesta toiseen, mikäli ei tiedä lukeeko kukaan niitä kirjoituksia. Itse olen toivottavasti kasvanut ulos tällaisesta ajattelusta, enkä edes peilaa itseäni joka kerta kun astun hissiin. ;)


Ehkä minun tosiaan käsikirjoitettava ja kuvattava se Kesäkissa-elokuva ystäväni tarinan pohjalta, jotta voimme pistää pystyyn isot kutsubileet kaikille kauhuharrastajille elokuvan ensi-iltaan.
Toki tilaisuus olisi vaatimaton, varsinkin kun etenemme oman palkkapussimme varassa, mutta ei kai tätä elämää voi elää ilman kokemuksia.
Minusta ainakin olisi hyvin surullista vaipua epätoivoon ja huomata joku päivä, että olenkin vain harmaata massaa, joka valuu hitaasti vielä harmaammassa aamussa Länsiväylällä.
Elämässä pitää olla unelmia ja rohkeutta toteuttaa mahdottomalta tuntuvat haaveet.
Jos seinä nousee pystyyn rahan takia, niin sitten soveltaa ja olla luova.


Nyt on luonnollisesti paranormaali olotila, koska näin positiivista tekstiä en ole kirjoittanut aikoihin. Ehkä kaapissani asuu ufomies, joka on salaa kussut kahvipannuuni.
Mutta nautitaan nyt kun ulkonakin paistaa aurinko.
Kyllähän tässä vielä ehtii synkistellä! ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.