IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

DJ-hommiaPerjantai 15.06.2007 17:48

Viime viikolla alkoi taas Puumalan kesäkeikat, eli joka perjantai (paitsi Pipefestien aikaan) olen Puumalassa Hovi-nimisessä ravintolassa soittamassa levyjä. Viime viikolta jäi niin hyvät fiilikset että toivon samaa myös tälle viikolle, jengi tanssi ja biletti viime viikolla niin hyvin. Katsoo miten menee.

Keskiviikkona tuli soitto Jyväskylästä päin, tarjottiin DJ-keikkaa joihinkin häihin O_o En nyt muista sen ravintolan nimeä johon piti mennä soittamaan, mutta vähän jänskättää. Laitteista ei tietoa (luultavasti vuokraan Harrilta tai jotain) en oikein tiedä minkälaista levystöä ottaisin mukaan (kyllä se selviää sitten kunhan vähän jaksan alkaa plaraamaan noita) ja minkälainen meininki siellä yleisesti ottaen on. En lyönyt mitään lukkoon, tänään pitäisi kertoa että tulenko vai en. Keikka olisi 23.6 eli juhannuksena.

Kysyivät että paljonko haluan palkkaa ja sanoin että 100e jos ei oo liikaa? Tyyppi mietti vähän aikaa ja tarjosi 150e + ruuat + juomat (tietysti olen alkoholittomalla linjalla keikalla ollessani) sekä matkat perjantaina Mikkeli - Jyväskylä. Ehkä kumminkin menen ihan faijan autolla silloin lauantaina niin ei tarvitse miettiä yöpaikkoja.

Harri muuten melkein nauroi päin naamaa kun kerroin että 150e saan, ei kuulemma mitenkään suostus noin halvalla. Mutta Harri on Harri ja mie oon mie, halpa poika :)

Mutta kai mie tuohon nyt suostun. Ei mulla juhannuksena muutakaan ja raha on tarpeen..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.