IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri

Turistibileet @ VaakunaTorstai 28.06.2007 07:06

Kyllä se DJ 2:nd istuu aika tiukassa. Pääsin turistibileissä finaaliin ja sijoitus toinen eli kakkonen. Aika kivuton skaba, toisella kierroksella nimeni huudettiin ensimmäisenä ja eikun kisaamaan. Kuten viime vuonna, piti taas tietää jotain. A, B, C tai D.

Kysymys kuului kutakuinkin näin: Kuinka lämmintä on vesi Bulgariassa heinäkuussa?

A) 18 astetta
B) 20 astetta
C) 23 astetta
D) 25 astetta

Lähes varma tietoni eli C) 23 astetta piti paikkansa joten pääsin finaaliin.

Finaalissa piti taas tehdä julisteesta lentokone aikaan 30 sec. Taittelin kuin hullu ja sain lentokoneen aikaiseksi. Ensimmäiseksi pyydettiin minua heittämään ja heitin. Aika kehnosti. Toiseksi nimetty heittäjä heitti minua pidemmälle mutta vain hieman. Kolmas heittäjä heitti lyhyemmän matkan kuin minä. Neljäs heittäjä diskattiin koska epämääräinen röykkiö paperia ei kuulemma muistuttanut lennokkia. Eli sijoitus minulta toinen.

Jos tämä voittaja ei pääse lähtemään, saan minä matkan itselleni (=minun pitäisi keksiä joku ihminen Puumalaan soittamaan yhden perjantain puolestani.).

Se olisikin aika jännä reissu, ensin viikko Bulgariassa, sitten Pipefest, sitten Jurassic Rock. Mutta epäilen että en pääse matkaan. Mutta ei sitä tiedä. Kuka edes menisi puolestani Puumalaan DJ:ksi yhtenä perjantaina? Veikkaan ettei kukaan.

Näistä kovista skaboista kotiinvietävää jäi Turisti-lippis (hyvä lippis, ei ole sitä nuppia päässä) sekä Turisti-kondomi (kai silläkin joskus jotain tekee?).

Hennalle vielä onneksi olkoon, oli ihan kivat bileet.

Kävin jopa Singstarissa laulamassa Pitkä kuuma kesä by Popeda. Hävisin vajaalla parillasadalla pisteellä kuka siinä toisena olikaan. Yllätyin itsekin miten hyvin meni.

Mutta oikeasti. Hiljenen nyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.