IRC-Galleria

Fox_FaTC

Fox_FaTC

Lähes raitis taikuri
Kylläkyllä, tullut kirjoiteltua tätä päiväkirjaa/blogia aika tiuhaan ja vain murto-osa on ollut asiaa. Muut ovat olleet loputtomia "Tylsää"-otsikkoisia kyselyitä sekä hehkutuksia jutuista.

Mutta nyt kirjotellaan henkeviä ja mitä minulle oikeasti kuuluu ja mitä ajattelen.

Tässä nyt nopeasti tulee mieleen muutamia asioita mistä voisi puhua ja listaan ne nyt komeasti ranskalaisilla (-) viivoilla, vaikka sitten mulle muistutukseksi kun kumminkin unohdan jotain.

-Autokoulu
-DJ-hommat
-Kerääntyvät laskut
-Talvi
-23


-Autokoulu-

Eli loppusuorilla ollaan. Muutama ajotunti, kirjallinen koe ja inssi vielä. Kävin tänään SPR:llä varaamassa huomiseksi lääkäriajan että saisi todistuksen jotta voi hakea sitten ajokorttilupaa. Sekin maksaisi 40e eikä saa laskulla. Pitää toivoa että isältä saisin lainattua.

Oon kiroillu ajamista jo vähän aikaa mutta sitten keksin erittäin hyvän tavan olla rentona ajotilanteessa, nimittäin lyhyt mietiskely. Minulla oli torstaina ajotunti ja jännitti perkeleesti kun tiistaina oli ajot menneet päin persettä. Menin sitten Laajalammen R-kioskille ja tilasin kaffeen niin kuin aina. Siinä sitten istuessa mietin taekwondo-juttuja ja keskiviikkoisia treenejä. Jokaisen treenin jälkeen on lyhyt mietiskelyhetki, silmät kiinni, keho rentoja ja mietiskelee itsekseen ihan hiljaa. Ajattelin kokeilla samaa siinä R-kioskilla.

Laitoin siis silmät kiinni, rentoutin kehoni ja mietiskelin. Ajattelin mahdollisia ongelmatilanteita ja sitä miten niistä suoriudutaan. Kuvittelin itseni ajamassa. Sitten avasin silmäni.

Oloni oli piristynyt ja terävä. Pian autokoulun auto tulikin jo ja lähdettiin ajamaan. Muutama pikkuvirhe mutta en hätiköinyt. Minulla on ollut paha tapa että jos virhe tulee niin alan panikoimaan mikä luo lisää virheitä. Nyt niin ei käynyt. Ajo meni verrannollisesti hyvin ja olin tyytyväinen sekä hyvällä päällä. Tästä kiitän lyhyttä mietiskelyhetkeäni R-kioskin istuimilla.

Positiivinen olo ajamisesta on vieläkin. Kävin tänään kokeilemassa taas kirjallisia ja läpihän ne menevät. Pikkuveljellä oli kirjalliset perjantaina eikä päässyt läpi mitä vähän ounastelinkin. Muistaakseni ekasta osasta oli 2/10 väärin (kolme siis saa olla väärin) ja tokasta 13/50 (kahdeksan sai olla väärin). Eli hän joutuu sitten tekemään kokeen uudestaan.

Itselläni nuo kohta edessä. Minua ei niinkään jännitä. Mutta katsoo sitten lähempänä :)


-DJ-hommat-

Eli Puumala sulkeutui. Viimeinen keikka oli perjantaina ja jäi vähän paha maku suuhun. Eräs asiakas oli koko illan kopilla ja höpisi ihan ihmeellisiä asioita ja vielä pahempaa, se kai luuli etten tajua mitä se sanoo kun toisteli koko ajan samoja juttuja. Enkä edes valehtele, yhdessä vaiheessa tajusin että koko baarissa ei ole muita kuin vanhempia ihmisiä jotka halusivat tanssia joten laitoin sitten vanhoja hittejä (Daadadaadat ja dirlandaat, jne) ja tää tyyppi kävi varmaan kaksi kertaa jokaisen biisin aikana mainitsemassa että "kato nyt, tätä pitää soittaa, tästä me tykätään". Joo, tajusin ekalla kerralla ja tajuan myös tanssilattiasta, ei tarvitse selostaa asiaa sadatta kertaa.

Myös siitä hieman ihmeellinen tyyppi että kun tämä katseli levylaukkua ja kysyi että miksi ei löydy yhtään 70-80-luvun ulkomaalaisia rokkilevyjä niin tottakai vastasin että niitä ei vain ole tullut hommattua. Kun tää ihmetteli että miksi mulla on näin paljon "nykymusaa" ja "jumputusta" eikä vanhoja hyviä hittejä niin sanoin että tää on yleislevylaukku, jokaiselle vähän jotain. Jumputusta siksi vähän enemmän kun uusia biisejä on helpompi hankkia ja löytää kuin vanhoja. Hän sitten kovasti yritti että "hommaa niitä levyjä, tajuatko Puumalasta mitään... jne". Kerroin kärsivällisesti että nyt on näin, tyhjästä paha nyhjästä. Tää alkaa sitten kovaa toitottaa että sillä on kaikki sen haluamat biisit himassa. No tottakai on, mikset mene sitten himaan kuuntelemaan niitä? Tätä en tietenkään ääneen sanonut.

Oli kyllä jukeboxi-olo. Tein sitten niinkin että laitoin Pimpparautaa-levyn soimaan ja annoin soida. Yhdellä pesällä koko levy läpi lähes jokaisen biisin. Ei vaihdoista tietoakaan mutta jengi tykkäs ja se riitti.

Nyt sitten kun Puumala sulkeutui niin alan toivoa jostain muualta soittopaikkaa, rahaa katsos tarvitaan aina. Seuraava keikka on kumminkin Juvalla 3.11, Anna Abreun K-18 keikan DJ:nä. Uusi paikka mulle, toivottavasti se menee hyvin.


-Kerääntyvät laskut-

Juu, hitusen köyhä olo, 12e lompakossa, vajaa maksiaski röökiä ja jääkaappi tyhjä. Huomenna pitäisi lääkärinlasku maksaa suoraan ennen kuin saan lääkärintodistuksen, se on 40e. Pitää toivoa että isä lainaa. Muita olisi sitten puhelinlaskua sekä taekwondo-lasku. Puhelinlaskun maksan tämän viikon aikana tai ensi viikon alussa. Taekwondosta en osaa sanoa, ei yksinkertaisesti ole varaa. Mutta ehkä ne antavat mulle vähän maksuaikaa.

Myös autokoulu maksaa, paljon. Inssi ja kirjalliset pitäisi kohta maksaa. Pimeänajo pitäisi maksaa myös jossain vaiheessa kun sen ajan. Sitten myös tottakai autokoulumaksut joita on vielä jotain 300-400e. Huhhuh... Katsoo nyt miten menee...


-Talvi-

Perkele, siellähän on kylmä. Joutuu jo takkia laittaa päälle. Vihaan talvea. Piste.


-23-

Xon-palstan 23-kirjoitukset ovat olleet enimmäkseen minun kirjoittamiani mutta nyt viimeiseen osaan en ole löytänyt sitä kipinää. Olen kyllä miettinyt mahdollisia ratkaisuja ja ideoita tekstin suhteen mutta sitä tiettyä en ole vielä löytänyt. Pitäisi vain istua alas ja kirjoittaa koko roska yhteen syssyyn mutta kun ei löydy inspistä niin sitä ei löydy.

Yritän kumminkin tässä tällä viikolla kirjoitella jotain mikäli ehdin. Pitäisi kyllä ehtiä.




Siinäpä sitä, pitkä teksti mutta sainpa kirjoitettua kaiken. Näin offtopicina voisin heittää että Tommin kamera pitäisi palauttaa eli pitäisi saada omat videot kaseteilta pois ennen sitä. Milloinkohan sitä ehtisi käydä Akilla tämän hoitamassa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.