IRC-Galleria

Mistä tietää että ahistaa..Lauantai 18.07.2009 12:49

Olen ehkä vähän pakoillut tietskalla istumista ja G:n avaamista, mutta eilen ahistus sai uuden ulottuvuuden. Me lähdettiin Pasitsun kanssa pyöräilemään Kakskertaan maalaamaan ja skrabaamaan ikkunoita! Tänään pitäis sitte hakea pyörä sieltä pois.. eli LISÄÄ MAALAAMISTA! (sieltä kun ei pääse pois ellei tee vähän hommia)

Mustikat on valmistuneet! Mä muistelin eilen mun suuria suunnitelmiani joskus teininä että miten mä säästän ruokalaskussa kun syön vain itse kerättyjä mustikoita ja sieniä koko talven. Jep.

Äbä ja Juha on vaan niin hauskoja. Maalamisen jälkeen mentiin sinne hakemaan ruokapalkka (uusia perunoita ja graavilohta) ja istuttiin niitten olohuoneessa. Äippä oli jotain ovia lakkailemassa ja jutskattiin sitte Juhan kanssa niitten tulevasta uunista (mitä ei välttämättä tulekaan). Kun äbä tuli paikalle niin se alkoi sanoa täsmälleen samat jutut mitä Juha oli sanonut hetkeä aikaisemmin. Ne kertoi et yleensä ne ei ees puhu ääneen remonteista, osoittaa vain jotain kohtaa talossa ja myhäilee ja nyökkäilee samaan tahtiin. No, selkeesti ne ei mitään puhetta tarvitse.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.