IRC-Galleria

Dark Floors Maailman ensi-ilta.Torstai 07.02.2008 20:02

Semmonen. Aikas räikee tapahtuma etten sanoisi.
Saavuin Ouluun. Menin hotelliin, laitoin maskit päälle, tilasin taksin ja menin jäähallille. Taksikuski ja pari mummoa olivat aika hilpeitä kun näkivät mut. :D
No sisäänpääsyä odotellessa, tein tuttavuutta erilaisten tyyppien kanssa. Heidän kanssaan vietin sitten loppu-illan ja tulihan vanhojaki tuttuja. Zezuga, ana2009, Mr-Bubbles + uutena tuttavuutena Callaway. Heidän kanssaan sitten keikan jälkeen ja kotimatka junassa.
No itse tapahtuma. Leffa oli mielestäni tosi hyvä. En spoilaa liikaa, jos joku ei ole nähny. :P Kandee käydä kattomassa. Kauhuleffafriikkinä itsellekkin tuli välillä väristyksiä ja kauhun tunnetta, vaikka tutut möröt ihmisiä raateli. Ei kannata ajatella heitä Euroviisuvoittajina ja leffakokemus on antoisampi.
Itse ohjaaja Pete Riski istui melkein takanani ;)
No bändi jatko iltaa esiintymisellä. Viiski tunnettua kappaletta. Sain Amenilta Plektran :))) Fanituotekojulta ostin kalenterin.
Kaiken päälle pääsin MTV kolmoselle aamu-uutisiin, kattoo jos lisääki tulee :S Kalevala lehdessä oli iso kuva musta. Voi voi mitä kaikkea...
No illalla menin kuuden muun Lordikaverin kanssa Oulun yöelmään, vaikka ei meno kovaa ollutkaan, niin ihan jees. Yhden kaljan ja viskin join.
Aamulla heräsin ja lähin kotia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.