IRC-Galleria

Dark Floors elokuvasta ajatuksia.Keskiviikko 27.02.2008 12:09

Oon nyt kuullu itekki sen verran kritiikkiä ja ihmeellisiä kommentteja kyseisestä elokuvasta, että päätin nyt selventää ajatukset tänne.

"Suomen kovin floppi"
No miten sen nyt ottaa. Eipä suosiota tullu, mutta ei sitä nyt haettukaan. Se on kumma, kun Suomessa ihmiset olettavat, että Lordi on koko kansan hommaa, vain koska voittivat euroviisut. Ei se kyllä vain niin ole. Kauhu ei ole vain tarkoitettu kaikille, kukin itse tietää, pitääkö ja ymmärtääkö sitä, vai ei. http://www.iltalehti.fi/leffat/200802127238025_le.shtml Herra kertoo omin sanoin oheisessa linkissä.

"Leffa on vain faneille"
No itse fanina haluisin mielummin katsella hirviöitten toimintaa jatkuvasti, fantasiatarinana. Kauhuleffaahan nyt tehtiin ja sitä nimen omaan pitäisi mennä katsomaan. Ihmisillä tuntuu olevan niin kova ennakkokäsitys, joka jatkuu vielä leffan jälkeenkin. Lordi ei edelleenkään ole tarkoitettu koko Suomen kansalle sopivaksi. Viisuvoitto, merktitsi suomalaisille enemmän kuin itse yhtyeelle, kuten itsekkin ovat asian ilmaisseet.

"Leffa ei ole pelottava"
No sekin vähän riippuu, miten leffaan suhtautuu. Jos menen katsomaan "Euroviisuvoittajia" niin tuskin pelottaa. Mutta jos menen katsomaan kauhuleffaa ja unohdan Lordin viisuvoitot ynnä muut sydäntälämmittävät asiat, niin johan itsellekkin tuli kauhuleffaharrastajana värinöitä. Toki, jos ei pelkää, niin ei pelkää. Eihän sille voi sitten mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.