IRC-Galleria

GaryCraft

GaryCraft

.....ja mihis mä jäinkään!

Joulu tervehdykset...Sunnuntai 24.12.2006 16:00

Huh huh..!! =)
Tossa äsken lukasin mitä on tullut kirjoitettua vuoden mittaan ja en edes muistanut kaikkia juttuja mitä oon kokenut!! =)
Tosiaan Metallica, Provinssi, Ruisrock, yms.. Huh huh siihen intti ja mitä on jäänyt käteen:
- Uusia kokemuksia
- Henkinen kasvu
- Fyysinen kasvu
- Oppinut uusia asioita
- Itsevarmuus noussut kuin raketti taivaalle.. No joo heh.

Eli nyt on intin puoliväli, kuka olis uskonut. Rukissa ollut nyt reilun 4 viikkoa ja 10 olis vielä edessä.
Ei oikeen tajuu miten tähän on tultu, kesällä kun elämä tuntui niin painavalta ja luulin ettei pysty mihinkään ja et kaikki on liian vaativaa mulle. (huono itsetunto varmaan), mutta mutta. Nyt huomaan et pistin itselleni selvät rajat ja tavoitteet varsinkin intin suhteen ja en edes huomannut et toimin just niiden mukaan. JA lopputulos on P-kauden kärkitaistelija, aukissa kärkiporukassa (pisteiden mukaan) ja nyt rukissa ja sieltäkin vielä yksi kertomus kertomatta, Tulee tässä --->

Parola, PsRUK, Partiotaito kilpailu:

eli kilpailu missä 11 partiota (4-5 henk.) Lähtee hullulle vaellukselle/marssille ja koittaa selviytyä mahd. nopeasti. Matkaa kertyi noin 55 km. selässä oli taakkana Täyspakkaus, sissiteltta (joka jaettiin partion kesken) omalle kohdalle arpa onni näytti teltan kaminaa joka roikkui rinnuksilla irtoremmeille koko matkan, karttalaukku ja henk koht. ase. ja tuli matkan varrella kannettua noiden lisäksi pkm:ää ja kvkk:ta, eli koko rotiskan paino oli tolla etapilla kaikkineen päivineen jotain 55 kg. Meidän partiossa kun vielä sattui olemaan vaan 4 henkilöä kun muissa oli 5 niin tuli kyllä mietittyä että mitäs tästä seuraa... Vastaus on: Ylivoimainen voitto ajalla 17h 32 min, Seuraavaan oli aikaa noin 40 min, ja siitä eteenpäin tunteja, viimeiseen partioon oli eroa 8h 30 min. Että sellaista. Yksi kuntoisuusloma tuli palkinnoksi ja otsalamppu =)

Tällaista siis parolassa.. JAtketaan tästä ja PALATAAN ATERIALLE !!! ;) HYVÄÄ JOULUA !!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.