IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Blogimerkintä

« Uudempi -

soittoa ja jatsejaPerjantai 04.04.2008 19:07

Hetki on vierähtänyt, kun olen sinuun kajonnut armas päiväkirjani.. pahoittelen. Mut koin, että nyt on aika kehittyä ihmisenä. Katsoa tulevaisuuteen ja löytää itsensä uudelleen! Oon jättänyt ton eläinpornon nyt kokonaan, ja syntynyt uudelleen. Nyt tiedän mitä tein väärin ja näen mihin mun pitää pyrkiä. Elämäni uusi suunta on fasismi. Musta tulee seuraava hitler.. kasvatan jo viiksiä, vaikka nää maitohaivenet pitääkin värjää tussilla tai jollai, et näytän vakuuttavammalta..

tota tota.. elikkä oon perustamassa äärijärjestön, jonka nimi on USM - Uusi Saukkojen Maailmanjärjestys ja me ei hyväksytä mitään eikä ketään paitsi saukkoja. Puoliveriset poltetaan roviolla ja en ees viitsi alottaa kaiken maailman kirahvien ja gasellien suhteen.. tähän järjestöön liittymiseen (saukkouden lisäksi) vaaditaan hampaat, IQ (eli älykkyysosamäärä vitun idarit?!?) 200+ (itselläni on ainakin 460), jos mies pitää olla tissilihakset ja täydellinen sixpack + pakarat vähän lommolla.. pituus 180+ cm paino noh riippuu lihaksista, mut sopusuhtaisuus pitää olla!
Jos nainen niin max paino 56kg ja min pituus 175cm. vaalee tukka, siniset silmät ja suostuvainen ryhmäseksiin.


ja sitten se oikea asia... eli 19.4 Väinönkadulta (alustavasti) varattu Kauppalaisseuran saunatilat 20v jatsauksiani varten. Mukaan mahtunee noin 15-20 henkeä.

Ilmoittautumisia, jos kiinnosted mulle .

Teretulemast.

(paras läppä on se, että galleriaa ei kuitenkaan lue kukaan ennen, kun mä oon mainostanu mesessä jo paikat täyteen.. eli vietit juuri täysin hyödyttämät 5 min tämän lukemiseen GG)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.