IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

:'<Torstai 16.02.2006 06:26

Noh.. hei päiväkirjasein... tuota... mitenkäs sen nyt laittaisi..öö. .. no..
Ei tuosta no-lifen elämästä tullut omalla kohdallani oikein mitään (kuulin että niitä jotka WoWaa niinQ kutstaan sillä nimel) ni.. no katos kun mä vähän niin ku evo.. siis..öö tyhmäilin.. join yhessä päiväs 10 pulloo kokista ja sit.. no ekku mun maha vaan oli tooosi kipee. ja sit lopulta se oli niin kipee, et äiskä laitto mut lääkärii.. no ne sit otti röntgenit ja sit ne kiikutti mut sairaalaa... join liikaa nestettä ja mun virtsarakko halkes.. ja no.. olinn sit leikkaukses ja nii.. no se on nyt korjattu, mut no.. maha on aika kipee vieläki.. lääkärit ihmetteli vähän, että "mitäs helvettiä".. mut joo.. päätin siis palata nyt takas meidän tavallisten angstaajien kerhoon.. oon viillelly itteeni taas.. löysin metästä sellasen tosi kivan havun neulasen millä viiltelin suonten myötäsesti!.. jäi ainaki naarmui!!!! nii et häx!

Sit.. no dumppasin sen nöröpojan siel WoWis veks ja annoin naapurin kersoille sen wow accountin (niille jotka on noob (niinQ esim mä nykyään) tiedoks, että accoun on niinQ pelitili) niin ja ne nyt sit lifee sen paris.. mut mulla on taas oikee elämä.. viiltelen ja tarkkailen taas viattomia luontokappaleita joihin insertata epäpyhä..henkeni... tai.. jotain?...

njoo.. mut ... nyt voisin mennä vessaan tää uuteen rakkoon tottuminen vie hetken.. (se on tehty muovista näin btw..(joka on HÄX kielellä niinQ Buy the wei niille jotka on noob(niinQ esim mä nykyään) tiedoks ))..

eli moi><!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.